Söndag 30 November 2008

Kvällen igår spenderades hos stina med henne, lejon, matilda, julia, jennifer och jansson. Vi for till kvantum och köpte diverse saker, och sen for vi då till stina och såg Another Cinderella Story, körde Lips och pratade om fredagskvällen:)
Mycket mysig kväll, och det var verkligen länge sen vi alla gjorde någonting. Och trött var jag också. det kom som bara på en gång. Det var skönt sen att komma he, gå och duscha och sen gå och lägga sig.
Imorse klev jag upp 20 över 11 för att sedan klockan 12 fara och pyssla med barnen i Strand. Jag och jennifer har jobbat där hela dagen. Från 12 till 16. var faktiskt ganska kul. Och jag tror att jag och jennfier tyckte det var roligast:P

Ska lägga in dom typ 20  bilderna som togs i fredags i näst inlägg. När nästa inlägg kommer vet jag inte, kans ikväll eller imorgon:P

Puss


Lördag 29 November 2008

Jag vill börja med att tacka alla som var här igår för en super trevlig kväll:) Jag hade verkligen jätteroligt:) Hoppas ni och hade det:)
Stina var ju som sagt här igår och hjälpte mig med allt. Hade inte riktigt hunnit om hon inte var med. Tack för hjälpen gumman, du är guld värd:) Vi trodde som att vi hade tid på oss, men helt plötsligt var klockan 20 över 7 och jag hade inte sminkat mig, fixat håret eller klätt på mig. Eller stina höll på att locka mitt hår eftersom att det inte blev så lyckat när jag gjorde det själv:P Vid 8 kom några sen kom endel vid halv nio. Och ett ganska långt tag var vi typ 15 tjejer och klangen här:P tyckte synd om honom:P Men sen kom resten och som jag sa så var det riktigt kul och en lyckad fest:) Inga större missöden som tur var:) Jag tyckte typ att kvällen gick sjukt fort, vilket var lite synd, men tiden går ju fort när man har roligt:)
Det bjöds på mycket Singstar och jag fick även väldigt mycket fina presenter:) Tack allihopa:)
Vid 4 tror jag att det var, så for dom sista. Efter det städade jag, vicke och mackan ihop lite och sen imorse dammsög vi och skurade.. Jag kan ju säga att det inte var liiite kladdigt på golvet:P Men det är sånt man får ta:P

Tack alla än en gång:)

Ikväll blir det att ta det lugnt kan jag ta och meddela:)
Jag röstar på soffan med en film och lite godis och lite Lips-spelande:)

Puss


Fredag 28 November 2008

Hinner bara blogga snabbt. Känner lite lätt stress inför kvällen:P
Hade bara en lektion idag, sen gick jag och soalde och sen in till stan och fikade med stina, malin, tova, åse och emilia på mat och prat:) Efter det for jag och stina och letade efter hennes "lips"-spel. Tillslut hittade vi det:) På OnOff. Sedan for vi till henne och installerade det och testspelade=) Det var hiskelit kul:)
Nu är vi hos mig och ska fixa lite inför ikväll. Har duschat och så och nu sitter jag och håller på att bränna skivor. Men jag kände att jag var tvungen att blogga litegrann iaf:) Då har jag en sak bortgjord iaf:)
Nu ska jag fortsätta här:)
Ha en trevlig kväll gott folk:) För det ska jag ha=)

Puss


Torsdag 27 November 2008

Vet ni vad. Jag har fått rekord i kommentarer. I gårdagens inlägg hade jag hela 4 styckna:D Det har aldrig hänt förut:)
Alltså jag har inte varit hemma på hela dagen. Det är därför jag inte har bloggat. Om jag ska vara ärlig har jag haft lite abstinens. Kände verkligen att jag måste hem snart för att blogga annars får jag panik:P Ungefär så var det (med lite överdrift)
Dagen började med en lätt löprunda på ca. 1 mil med fotbolls. Nej jag skojar inte att den var 1 mil, men jag skojar med att den var lätt, för det var verkligen det sista den var. Jag trodde jag skulle avlida  Kallt och jävligt var det. Lejon lår (typ) svällde upp av kylan, Riktigt hemskt såg det ut att vara. Man borde inte få plåga barn på detta sätt. För det var verkligen plågeri.
Vet ni vad!! jag klarade matteprovet. Precis på gränsen. 9 var G. Gissa vad jag hade om ni 9:) Fett lycklig tjej:)
Efter skolan gick jagh och jennifer in till stan och kollade runt lite i jakt på en klänning till imorgon, och det hittade jag:) Riktigt nöjd är jag över den också:) Sen gick vi runt överallt och bara kollade på massa kläder. Vid halv 4 kom stina och hämtade oss, och sen for vi till elgiganten och kollade efter ett speciellt spel:) Sen så åt vi middag på max. Jag hade inte ätit nå på hela dagen så jag var riktigt hungrig. Jag åt för cirkus 87 kronor:P, men då kan jag säga att jag var mätt efteråt.

Sen har ju jag och jennifer då varit och slagit in julklappar i shopping. Eller det var meningen att vi skulle göra det, men det var typ ingen som ville ha något inslaget. Vi slog in högst 10 julklappar:P  Jag menar, det hade ju varit bättre om vi stod där om typ 3 veckor eller nå, för då köper ju folk verkligen julklappar. Men jajaa:P Vi hade det trevligt i alla fall. Många kom förbi och pratade:) Stina kom med en tröja som hon hade köpt till sig själv osm hon ville ha inslagen:) Så mycket hade vi att göra:)
Sen så åkte vi hem med Malin. Hon tog körkort igår för er som inte visste det:)

Ikväll blir det storstädningen av hela huset:) Det ser vi fram emot:P Noooot!:P

Puss


Update

Jag var nyss inne på Blondinbellas blogg och såg att hon ska komma hit till Luleå och föreläsa. Alltså man måste ju nästan gå, eller iaf jag:) Någon som följer? Iza? såg att hon också hade skrivit att Blondinbella skulle hit och att hon ville gå och lyssna på henne:)
Alltså hur coolt är det inte liksom att ha sveriges största bloggare i Luleå? Aaascoolt om ni frågar mig:D

Jag vill på stan och köpa massor med kläder. Ska ju visserligen på stan imorgon men jag har inte råd att köpa massor med kläder, bara lite kläder:P Efter skolan ska jag och jennifer hem och lämna väskorna och sen ska vi fara in till stan på en gång igen för att gå på stan ett litet tag, äta middag och sen jobba som "jultomtens hjälpredor" i Shopping och slå in julklappar. Om ni läser i Extra-tidningen så står det så, alltså att: shopping har kvällsöppet 27/11 och att jultomtens hjälpredor kommer att slå in julklappar. Dessa hjälpredor är då jag och jennifer:D
Status:)

Puss


Onsdag 26 November 2008

Idag på religionen såg vi klart filmen Solstorm. Riktigt bra film det där. Det var andra gången jag såg den och ändå var det massa jag inte hade fattat som jag fick förklarat för mig senare. Hur dom hade fattat det vet jag inte. Men då är jag ju inte lika smart:P
På idrotten hade vi massa roliga lekar:) Hur kul som helst. Det borde vi få göra oftare. Men det är alltid roligare saker när man har elevledda lektioner:) Peddan fick vi som vanligt sluta mycket tidigare ifrån. Då gick jag in till stan och gick till TA och köpte med fika och for till stina. Stackarn har varit hemma från skolan igår och idag för att hon är sjuk. Så då tänkte jag försöka pigga upp henne med lite fika:) Hoppas det hjälpte:) Vi satt och åt våra supergooda glasswienierbröd och drack te och pratade julklappar:) Hur mysigt som helst. Det är svårt att veta vad man ska önska sig i julklapp i år. Eller jag vet vad jag ska önska mig, men stina hade lite mer problem...
Ikväll ska jag vara barnvakt och sen ska jag till Tom..

Puss




Okej hur coolt hade det inte varit med en rosa julgran.
Dock var ju själva granen hur ful som helst här, men tänk bara 
själva grejen att ha en rosa gran:) Visst hade du också velat ha en
rosa julgran Julia:)


Update 2

Alltså jag har kommit på en sak. I slutet av nästan varje inlägg skriver jag ju alltid vad jag ska göra precis då. Tex: nu ska jag sova. Eller: nu ska jag se tv. Men alltså jag gör ALDRIG det jag skriver att jag ska göra. Jag sitter alltid kvar vid datorn ett himla långt tag till. Läser alltid massa bloggar, går in på facebook 100 gånger, kollar pixbox, och sen går igenom allas bloggar några gånger till för att se om nån har uppdaterat, vilket oftast inte är fallet..förutom Iza, och Julia. Och så blondinbella och Kenza såklart. Det är dom 4 som uppdaterar bäst:) Creds till er. Jag antar ju att Blondinbella och Kenza läser min blogg så jag måste ju nämna att dom också får creds:)

Så alltså ljuger jag ju för er i princip varje dag, och det är ju inte snällt. Ska bli ändring på det. Mamma har sagt att det är fult att ljuga, så jag borde nog egentligen sluta skriva vad jag ska göra i slutet av varje inlägg, fast jag kommer nog ändå att fortsätta skriva det, men jag ska försöka att göra det jag har skrivit nån gång:P

Fett med tråkigt inlägg...
Sorry..
(Oj nu tänkte jag skriva vad jag skulle göra, men jag avstår från det)
Puss



Update

Alltså vad händer med att Gossip inte har kommit ut. Eller är jag helt IQ-befriad som inte hittar det. Alltså jag har ju som för mig att det sista avsnittet jag såg var avsnitt 11, och nu finns det bara upp till avsnitt 11 när jag kollade på Piratebay..
Jag som var sjukt taggad för att se det ikväll.. Less jag blir om dom har tagit värsta uppehållet som dom gjorde i Säsong 1. Just ja, nu måste jag fylla på min mobil så att jag får gratis sms så att jag kan göra det jag måste göra innan jag glömmer bort det.. Viktigt!!
Vad händer ikväll? Jo se tv och sova jätte mycket:D Det ser vi framemot:D

Puss

Tisdag 25 November 2008

Det gick inte så bra att kliva upp imorse. När klockan rindge stängde jag av den helt. Sen ringde jennifer och väckte mig 06.35 och frågade var jag var. Då låg jag fortfarande och sov. Som tur var hade vi bilen hemma så då tog jag den och var inne i stan innan 06.50. Det var gode bra gjort av mig:) Ingen förstod riktigt hur jag hade hunnit men har man superkrafter så har man:D Alltså jag höll verkligen på att somna inne i biosalongen när vi hade genomgång om vad vi skulle göra. Hade gärna stannat kvar där och sovit under brandövningen men det hade dom nog inte uppskattat. Själva brandövningen var inte den mest dramatiska jag har varit med om, och det var baar jobbigt att gå omkring och vänta på att brandlarmet skulle gå igång. Sen när vi hade gjort klart brandövingen så samlades vi inne i biosalongen igen, och då trodde vi ju som att allt var klart. Nää vad tror ni att dom gör då. Då sätter dom igång brandlarmet inne i biosalongen också, så då var det bara attg gå ut igen.. Jobbigt det där..

Sen for vi till skolan och hade fotboll. Vi körde styrke och futsal. Man akn inte annat än älska futsal. Det är så sjuukt roligt:)
Sen så slutade jag. Då for jag hem och sov och sen for jag in till Kulturens vid halv två där Malin, Åse, Emilia och Tova var för att vi skulle göra våran ekonomirapport. Vi kom ändå en bra bit på den:) Ska bli skönt när vi blir klara med den för då får vi svin långa sovmorgonar på måndagar och fredagar:D

Nu ska jag ladda ner Gossip och sova lite mer:)
Puss


Update 2

Kom hem från träningen för ett litet tag sen. Alltså min kondition har aldrig varit sämre. Helt sjukt. Jag blir nästan rädd. Orkar typ ingenting. Vi spelade typ hela träningen och det var himla kul. Jag ska gå och duscha snart men det kändes så jobbigt. Måste äta också, men jag är inge hungirg. Eller rättare sagt, jag vill inte äta:P
Och sen måste jag ju gå och lägga mig med tanke på att vi ska vara inne i stan 06.50. Altdå i vanliga fall har jag inte ens klivit upp då. Vet inte hur det där kommer att gå. Ändå skön dag imorgon. Det enda jag har är det där på morgonen och sen har jag fotboll och sen slutar jag. Så jag kommer att gå till 11.10 ungefär.
Nej nu ska jag gå och duscha och sen blire sängen:)
God natt:)


Update

När jag kom hem så tog det inte länge förän stiina kom och hämtade mig så for vi in till stan och fikade. Eller vi for förbi lejon också och hämtade henne utan att hon visste om det. Eller asså hon visste ju om att hon hoppade in i bilen och följde med oss, men hon visste inte att hon skulle med och fika. Vi for bara förbi och ringde till henne när vi stod utanför hennes hus och frågade om hon skulle med:P
Vi gick först till Indiska för stina skulle köpa lite juleklappar:) Sen gick vi till Börje Ohlsons och fikade där. Var hur mysigt som helst. Vi satt där i över 1 timme och bara pratade och fikade och drack varm choklad, the och kaffe:)
Måste verkligen bli oftare vi gör något sånt där spontant bara på en vardag:)
Nu kära vänner har jag lagt in bilderna så nu ska få några här:)





































Måndag 24 November 2008

Otroligt skönt med sovmorgon imorse:) Och Natta!  våran grupp behövde inte komma på ekonomin för vi skulle och intervjua dom på Inpuls:)
Blev väldigt chockad igårkväll när jag gick ut till bilen när jag skulle hem från stan då det var världens snöstorm. Bilen var typ insnöad. Men det gick bra ändå:) Och imorse var det ju inte mindre snö iaf. Och jag slår vad om att den här snön kommer att försvinna och det kommer att bli massa slask. Det finns verkligen inget värre.
Har bara haft en lektion idag, och det var pedda och dom lektionerna är aldrig jobbiga.
Jag känner att jag hoppar fram och tillbaka väldigt mycket i det här inlägget. Nu måste jag säga en annan sak som inte har med något annat att göra. Dom där bilderna jag skulle lägga in igår glömde jag bort toltalt. Jag började se Gossip och sen så hann jag inte, men dom kommer mest troligt lite senare idag. Sitter fortfarande på fel dator:P
Imorgon ska vi jobba med fotbolls igen. Måste kkliva upp 6 för att ta bussen 6.30 typ, för att sen vara vid Sf Bio 6.50. Forstod inte riktigt vad vi skulle göra men:P
Skriver mer sen (kanske)

Puss


Söndag 23 November 2008

Kvällen igår spenderade jag i gammelstan hos Emelie tillsammans med henne lejon och amanda. Det var hur trevligt som helst, och borde verkligen bli oftare. Vi tittade på massa bilder, pratade och drack te. Verkligen jätte mysigt. Tack tjejer för en trevlig kväll:) Vid 2 for vi därfirån och då for jag och lejon till boden och var fyllechaffis hem till Luleå:P
Sen ringde stina och då skjutsade jag även hem henne. Full tjej det där:P Jag var hemma vid kvart över 3 ungefär och imorse var jag verkligen hur trött som helst. 20 över 12 klev jag upp, trött som ett lik, för att sedan fara på fotbollsmöte klockan 1. Nina hade sagt till mamma att mötet skulle vara i ungefär 1 timme. Det blev lite längre än så. Ungrfär 2 timmar och 45 minuter senare var jag hemma..
Det är det jag har hunnit göra idag. Eller jag har hunnit vara och äta hos farmor också. Kom precis hem därifrån.

Jag kom på en sak. Jag har för mig att vi inte behövde gå på ekonomin imorgon, så då får jag en lång sovmorgon:)
Det behövs kan jag ju säga:) 
Nu kom jag på en till sak. Jag har fortfarande inte lagt in bilderna från i fredags på datorn. Jag sitter vid fel dator nu, så nu kan jag inte göra det, men jag kan nästan lova att dom kommer i ett enskilt om ett litet tag, alltså om kanske 20 min eller så:P

Puss 


Update

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Jag mamma, carro och carina har varit och fikat och planerat våran Barcelonaresa som vi fick i födelsedagspresent. Det där kommer att bli sjukt bra. Det blir mest troligt den 5 Mars och är borta torsdag till måndag. Vi kommer att shoppa, äta god mat, se fotboll, sightseeing, och ha det sjukt kul:) Ni förstår inte min längtan:)
Sen också att det är med carro jag ska dit med gör ju saken så otroligt mycket bättre, för vi umgås verkligen alltför sällan. Och när vi väl gör det så har vi alltid så himla kul:) Om man tänker tillbaka till när vi var yngre så märker man hur otroligt mycket saker kan förändras. Förut var vi med varann i princip varje dag. Vi var verkligen sjukt tajta och då trodde man ju som aldrig att vi skulle sluta att umgås. Men det blir ju så när man börjar gymnasiet och man väljer olika inriktningar.

Lördag 22 November 2008

Hade en sjukt kul kväll igår. Först stressade vi som psyk hon jennifer för att fixa oss och så. Vi hade ungefär en halvtimme på oss:P Stina var redan hos jennifer, färdig och allt,när vi kom dit:P
Halv 6 gick vi över till Malin. Där åt vi hur god mat som helst, hade presentöppning, såg idol, gjorde tatueringar, drack och jaa gjorde sånna där roliga saker:)
Sen for vi in till stan för att göra ett försök att komma in på cleo. Men det gick ju mindre bra. Sen hade vi ingen aning om var vi skulle. Vägrade att betala in oss på kafelino. Så vi gick till Anatolia (tror jag att det hette). Det kom dit massa som vi kände så det blev faktiskt kul:) Sjukt snäll barpersonal:)
En mindre rolig sak var att min mobil gick sönder. Man kan slå på mobilen men displayen är svart. Så just nu har jag världens coolaste mobil som tillfällig mobil:D nooot:) Man kan ta och jämföra den med en tegelsten:P En rosa tegelsten:) Då kan ni föreställa er hur den ser ut:)

Oj jag måste ju hämta min saker hos jennifer. Ska nog fara och hämta dom nu:)
Måste hämta kameran hos malin också, så ska jag lägga in bilder från kvällen:)
Puss

Behöver den här väldigt mycket just nu:)


Fredag 21 November 2008

Jag håller med Iza. Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Det har som bara blivit 1 inlägg varje dag. Ibland två. Men jag måste verkligen skärpa mig nu:P
Idag tog jag ännu längre sovmorgon än vad jag brukar göra på fredagar. Jag börjar 11.55 varje fredag så därför måste jag ta bussen som går 11.15. Men idag betsämde jag mig för att ta bilen. Så då kunde jag sova till 11:) Det var sjukt skönt. Fast jag var ändå trött:P hade först ekonomi i en timme ungefär. Sen tog jag, malin och tova bilen till kvantum för malin skulle handla lite till ikväll + att vi köpte varmkorv där:) Sen for vi tillbaka till skolan och hade historia. Inte hela lektionen där heller:P Skjutsade sen tova till stan och sen skjutsade jag hem malin. När jag kom hem såg jag att mitt körkort hade kommit, så då for jag och hämtade ut det. Inga kommentarer om det:P 

Om ungefär 1 timme eller så, så ska jag till Jennifer. Vi ska fixa oss där inför kvällen som har rocktema. Kommer blir sjukt bra och kul:) Var uppe till halv två i natt för att hitta nå kläder. Tillslut hittade jag det, men tröjan är på gränsen till för kort. Men jaja, man lever bara en gång:P Kommer nog bli bra:P

Nu ska jag gå och duscha och sen tagga upp ännu mer inför kvällen:)
Puss


Update

Jag kom på att jag lika gärna kan fylla i den där listan nu som Iza ville att jag skulle fylla i:)

Du heter:
Frida
Ingrid Sofia Lundström

Du föddes:
Luleå BB (eller hette det så?) 18 November 1990

Du bor:
Luleå

Din familj:
Storebror Victor, lillebror Jesper, mamma Åsa, pappa Mats.

Civilstånd:
Jadu?:P

Dina närmaste vänner är:
Jennifer, Stina, Julia, Jansson, Matilda, Lejon

Arbetar/studerar:
Gymnasiet och jobbar lite då och då på Quality Hotell

Favoritlåtar genom tiderna:
Jag vet faktiskt inte:P

Favoritplatser på jorden:
Thaiii - Koh Chang <3

Drömjobb:
Ingen aning

Något du ogillar:
Falska människor, slask, kinagryta... USCH!!!

Något du älskar:
Familj, vänner, shoppa, sova, äta :D

Favoritdryck:
Coca-Cola heeelt klart:) och inte nå jävla light eller zero:P

Favoritårstid:
Sommar men ändå vinter....fast mest sommar

Favoritblogg:
Ojj det finns väldigt många.

Uttryck:
Vadå uttryck?:P

Tv-program:
Vänner, 2 ½ men, Idol, Room Service.

Hur många barn har/vill du ha:
Två

Hur många kusiner har du:
Inga faktiskt

Vilka andra vill du ska fylla i denna lista?
Jennifer, Carro, Tova, Malin, Jansson, Stina,


Torsdag 20 November 2008

Idag är det Malins tur att fylla 18. Grattis så jättemycket sötnos:)

Imorse var jag riktigt äckligt trött. Jag blev väckt av min bror 20 i åtta. Då var det 10 min innan bussen gick. Men jag behövde faktiskt ändå inte stressa. Vi hade bara teori idag på fotbollen, vilket var otroligt skönt. Sen har jag haft matteprov, vilket var mindre kul. Matte C är verkligen världens svåraste kurs, och helt onödig att kunna (enligt min åsikt). Alltså jag är sjukt glad om jag går G på det här provet. Hata matte.
Vad vi mer har gjort idag är att ha provat Studentmössor. Kändes riktigt bra. Men riktigt dyrt. Det hade ju varit kul att ha en tröja eller nå sånt, men jag tog bara mössan och jag var nog inte den enda som gjorde det. Den var nog dyr. Mössan med all text och band och allt vad det nu är på den gick på ca. 700:-
jag känner lite lätt ångest i skolan just nu. Till vecka 50 ska dessa saker vara klara:

- Ekonomirapport om ett företag
- Inlämmning på 5-15 sidor i Religionen om valfritt ämne
- Mindre rapport i Historian om Kina och OS.

Okej det där låter väl kanske inte som att det är så mycket. Men det är ändå många sidor man ska skriva, Och det här är det mesta vi har haft i hela trean, så jag är inte van vid att vara tvungen att plugga så här mycket..
Just ja, jag såg på Izas blogg att hon ville att jag skulle fylla i en lista. jag lovar att jag ska göra det sen:)
Och sen en till sak som jag har lovat min lillebror att göra. Han har ju nu också skaffat en blogg där han skriver om allt han stör sig på (?) kul kille:P. Därför ville han att jag skulle länka till hans blogg här så därför gör jag det nu:
http://attmanorkar.blogspot.com


Nu soffan + tv + sova:)
Puss


Onsdag 19 November

Orkar inte dra värsta inlägget idag. Har inte mycket vettiga saker att skriva om. Alltså jag kollade besöksstatistiken och såg att jag hade 53 unika besökare igår. Har aldrig någonsin under hela min bloggkarriär haft så många. Men jag vet nog anledningen till varför det var så många igår. Tova länkade min blogg på hennes blogg:) tack så mycket. Därför känner jag ju att jag måste länka till hennes. Annars är det ju orättvist. Här har ni hennes blogg:
http://tova-p.blogspot.com

Idag har jag varit sjukt trött hela dagen. Det var riktigt tungt att kliva upp imorse. Jag kände att jag kunde skippa frukosten och sminket så därför klev jag upp en kvart innan bussen skulle gå. Men jag har rktigt aldrig vaknat:P
Vi hade ingen pedda idag så vi slutade efter idrotten. Det var palt på skolan. Det är värt att nämnas, för det händer inte ofta. Gick sen till stan med jansson, gick ett tag, fick sen skjuts hem av henne:)
Vad jag egentligen måste göra nu är att plugga matte eftersom att jag har matteprov imorgon. Men jag måste verkligen sova nu. Känns som att jag inte har sovit på ett år..
Ikväll ska vi jobba med laget och flytta massa möbler från Scandic hotell. Fattar ingenting..

Sov gott:)



Update

Nu har allt främmande farit och jag är verkligen hur trött som helst. Har varit en påfrestande dag. Dock en av de bästa dagarna i mitt liv:) Jag har fått många fina presenter. Tack allehopa:) En vääääldigt överaskande sak fick jag också, och hur overklig som helst:) Åhh jag vill fylla 18 igen:)
Jag har kört bil idag. Lite iaf:) hämtade stina från skolan, malin från trafikskolan och vicke från stan. Sen har jag varit och hämtat farmor och sen skjutsat hem henne och nu ikväll så ringde josse och frågade om jag ville hämta henne och soffe i stan. Självklart gjorde jag det:) Jag hade tänkt att se gossip också. Men jag orkar verkligen inte. Är  för trött för det (julia, nu vet jag att du tycker att jag inte är ett äkta Gossip-fan, men då får du tycka det:P) Ska gå och duscha nu, sen ska jag gå och sova. Det är inte lätt när man börjar bli gammal:)

Tack alla underbara vänner för alla gratulationer. Har aldrig i hela mitt 18-åriga liv fått så många sms på en och samma dag. Var till och med tvungen att radera inkorgen:P
Sov gott:)
Puss


Tisdag 18 November 2008

Trodde aldrig att jag skulle få skriva det där datumet:P men äntligen fick jag det och det är då idag som jag fyller 18. Det var fanimej på tiden. Inte nog med att jag fyller år. Jag lyckades även, på nått sätt, ta körkort idag och det känns hur bra som helst. Kude knappt sova igår för att jag var så nervös. Mådde riktigt illa bara därför. Sen imorse hade jag då teoriprovet som var hur svårt som helst. Jättemånga frågor som jag aldrig hade haft annars. Jag ville inte trycka på den där knappen för att rätta provet. Men jag klarade det iaf, och fick 57 poäng. Det räckte ju iaf och jag var ändå rätt nöjd. Sen gick jag till trafikskolan för jag skulle få fara och köra en sväng med Uffe innan. Dåå kan jajg säga er att jag var nervös. halv 12 hade jag uppkörningen och han sa att vi skulle köra i en halvtimme. En kvart senare var jag tillbaka. Det gick riktigt bra. Ni skulle bara veta lättnaden i kroppen när han: "Ja, då får jag ta och gratulera till körkortet"
Jag ville bara pussa på han. Fast det gjorde jag aldrig. Och det var nog bäst så.
Sen gick jag tillbaka till skolan. Och jag vet inte hur det kunde ha spridit sig så snabbt att jag hade fått körkort, men många visste om det iaf:P
Efter skolan var min bror så snäll att han kom med bilen till mig så att jag fick ta den. Jag och jennifer for in till stan och jennifer bjöd mig på fika på Mat&Prat. Tack honey:)

Det är bara att ringa om ni vill ha skjuts: ) Jag kommer:)
Ikväll blir det finmiddag, tårta och presentöppning:)
Ha en bra dag, för det ska jag fortsätta att ha:)


En sån där tårta vill jag haa:)

Update 2

Alltså nu är jag fett less. Jag skulle fylla på mobilen. Jag kollar på halebop.se om man får gratis sms om man laddar med 200:- och det får man. Jag laddar med 200:-, får sms om att jag har fyllt på mobilen, men inget sms om att jag har gratis sms. Då så går jag in på hemsidan och läser noga. Då står det att man får gratis sms om man laddar med 200:- om man har det nya Halebop. Då står det hur man ändrar till det nya, och jag gör det. Men ändå så får jag inte gratis sms. Då läser jag ännu nogrannare. Då så står det att man måste byta till det nya halebop och SEN ladda med 200:- för att få gratis sms. Åhhhh. Alltså har jag laddat mobilen i onödan typ, för jag MÅSTE ha gratis sms, och jag vägrar att ladda med 200:- igen. Det roliga var att mamma sa att jag skulle läsa nogrannt INNAN jag laddade den. Men då sa jag att det bara var onödigt.. Men nu är man väldigt efterklok och inser att jag skulle ha lyssnat på mamma.
Sjukt less tjej.. Tur att jag har James som kan göra mig på bättre humör:)

James Morrison - This Boy


Jag vet att jag har lagt upp den här för nån dag sen, men alltså man kan
verkligen inte bli less på den. Världens bästa låt!!

Update

Jag känner att jag INTE vill spendera min sista dag som 17-åring i Arcus. Därför orkar jag inte gå på träningen ikväll. Kände att jag kan spendera den kvällen på annat sätt än att fara och sparka på en boll:P
Jag stod för matlagningen idag:) Kände att det var längesen. Eller okej, jag blev tvingad:P
Vad jag mer känner är att jag måste fylla på min mobil. Med 0,41:- på mobilen kommer man inte långt. Jag kan inte ens ringa en signal till nån. Då känner man sig handikappad. Tur att Stina har gratis sms så att jag får låna hennes mobil i nödsituationer:P  

Jag funderar om alla har gått i ide eller nå. För nu har jag bara 23 unika besökare. Det känns inte bra...

Nej nu ska jag gå och göra annat:)
Puss

Måndag 17 November 2008

För det första så vill jag nämna att Carro fyller 18 Idag!! Grattis så himla mycket sötnos:) Hoppas att du får en bra födelsedag:)
Idag är det också min sista dag som 17-åring. Imorgon så är jag också en i gänget:) Trodde aldrig att den dagen skulle komma:P Men så är det:)
Idag var det bara jag och malin från våran grupp som for på ekonomin. Den största anldeningen till varför vi for var för att vi skulle få tillbaka proven. Jag är faktiskt nöjd även fast jag fick VG. Men alltså ekonomi är verkligen inte mitt starka ämne, och det var till och med med god marginal. Det var inte typ bara 1 poäng ifrån Vg gränsen. Det var typ många. Nu kommer jag inte ihåg exakt hur många, men jag lovar det var många:P Sen har vi också varit på trafikskolan i princip hela dagen känns det som. Vi gick dit vid kvart i 9. Sen hade Malin körlektion 10,20 så då satt jag kvar tills hon var klar vid typ halv 12 och sen gick vi och åt. Sen vare pedda, sen slutade vi. När jag kom hem såg jag att jag hade fått skolkorten. Varför lyckas man alltid se störd ut på dom där korten?

Puss

Grattis Carro:)

Update

Vad jag glömde att göra i förra inlägget var att tacka min kära släkt för presenterna. Tack tack tack så himla mycket:)
Det känns verkligen som att klockan är nio om man tittar ut genom fönstret. Det är ju hur mörkt som helst. Och det kommer verkligen på en gång. Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag har sett på idol reprisen och stjärnor på is reprisen, sen har jag även varit och handlat på Ica Maxi med mamma.
Jag har verkligen ingenting att skriva om. Så det här är det enda som får stå i detta inlägg:)

Ha en fortsatt trevlig söndag:)


Söndag 16 November 2008

Efter att de flesta hade åkt igår vid typ 10 tiden så bestämde jag mig i alla fall för att fara till Ale. Vicke skulle ändå dit så då åkte jag också. Britta kom och skjutsade oss. Okej, jag trodde att det var långt till Ale men inte sååå långt. Det var ju nästan lika långt som till våran stuga:P Men det var väldigt trevligt där i alla fall:) De flesta skulle sova men jag kände verkligen inte för det och försökte febrilt att leta efter skjuts men fick inte tag på någon. Som tur var skulle David okckså hem och Linnea skulle komma och hämta honom så då fick jag åka med:) Hur snällt som helst:) Jag kom hem vid 3 och somnade på en gång..
Jag hade tänkt träna idag men jag vaknade halv 1 och träningen börjar 1, så då orkade jag inte. För det kändes jobbigt att stressa + att jag skulle ha varit helt död på träningen i sånna fall. Men nu inser jag ju att jag skulle ha hunnit. Eller nej det skulle jag inte alls ha gjort, för jag har varken ätit eller bytt om. Och det är viktigt att blogga, så nej jag hade inte hunnit:P

Skriver nog mer sen:)
Puss

Igår fick jag min parfym:) Lycklig tjej!




  

Lördag 15 November 2008

Det här är förmodligen det första och enda inlägget jag kommer att hinna skriva idag för vi ska ju som sagt ha släktkalas och jag tror inte att det skulle uppskattas om jag gick och bloggade mitt i allt:P Även om jag nu skulle vela göra det:P
Det var egentligen meningen att jag skulle fara och hälsa på Stina på Weges idag, men jag hann inte det. Sorry honey..
Igår var vi hos Stina ungefär hela kvällen och såg idol och spelade UNO:) Först var vi förbi Kvantum en sväng och köpte lite diverse saker:P Jag köpte inte godis, kände mig mycket duktig. Inte ens chips. Det enda jag köpte var Red Bull:)
Efter Idol och UNO for vi till donken och åt glass och cheese:) Sen så for vi och hälsade på Albin och hans kompisar inne i stan och for bara runt. Vid 1 tror jag att det var om det inte till och med var vid två så for vi hem. Var sjukt trött. La mig och såg scrubs, och somnade på en gång typ. Sen ringde det vid typ 3 och jag var helt säker på att det var alarmet och att jag skulle upp till skolan. Sen efter det kunde jag verkligen inte somna. Så då var det bara att slå spå scrubs igen. Somnade kanske vid 4. Men var ändå pigg imorse:)
Jag får se hur jag gör senare ikväll. Vet inte riktigt än vad jag vill göra:P

Puss


Update

Jag känner att jag inte fick med allt i förra inlägget som jag egentligen ville ha med. Men jag ville inte heller skriva nå mer för då skulle det bli alldeles för långt. Därför känns det bättre att göra två inlägg istället:)
Alltså kolla här- Igår var det helt mycket snö och idag när jag vaknade och gick till bussen var det helt mycket snö. Vad hände under dagen? ALL snö är borta och det är bara massa regn och slask. Det måste vara det värsta som finns. Jag hatar det. För man blir bara blöt och jävlig. Nu skulle jag skriva nå mer, men vad det var kommer jag verkligen inte ihåg..

Föressten! vad händer med min besöksstatistik? Den har sjunkit rejält dom senaste två dagarna. Vad ska man göra för att höja den? Eller är det bara så enkelt att jag skriver sjukt tråkiga saker? Det vet jag ju iofs att jag gör, men jag har inget annat att skriva om..
Påtal om rosa. Jag längtar till Idol ikväll. Dom ska ju sjunga duett och allt. Kommer bli riktigt kul att se:) Jag tror att Anna Och kevin kommer att bli sjukt bra tillsammans. Eller Robin B och Alice.. :)

Fredag 14 November 2008

Om det hade varit en normal skoldag idag så hade jag haft sovmrogon till 11,55. Men idag och igår var det ju inte det. Det är ju dom här MR-dagarma och då är det meningen att alla ska på en massa föreläsningar som handlar om det. Våran klass hara bara varit på en vilket har varit otroligt skönt, medan resten har varit på minst 3 typ. Jag klagar inte:P
Iaf så klev jag ju upp där vid kvart i 8, trött som ett narkoleptiskt barn och for iväg till stadhuset för att gå på en sån där föreläsning som var klockan 9. När vi väl kom dit så fick vi höra att den var inställd. Så det var mmin skoldag. Men då var man ju inte liite less. Man hade ju alltså fortfarande kunnat sova.. Men eftersom att jennifers klass skulle på en förelösning och jag ändå skulle ha varit tvungen att vänta på henne så gick jag på den förelösningen som dom skulle på. Den handlade om Kina. Fast riktigt vad om kina det var om vet jag inte. Jag satt och läste metro och körde hänga gubbe med jennifer och johan istället. Och han som pratade var ju Kines, och han pratade då inte iaf ren svenska så man förstod inte allt för mycket..

Sen har jag ju varit och tagit den där sprutan. Och jag blev ju inte lite less när jag kom dit. Då säger tanten i kassan att jag måste betala 200:- för vårdskostnad. Jag har aldrig behövt göra det på dom två tidigare sprutorna då varför var jag tvungen att göra det precis då. Hon hade inget svar på det, så det var bara att betala och se glad ut. (det sistnämnda gjorde jag INTE!!!) Sen for vi in till stan igen. Träffade stina och jansson och gick och åt med dom på Sub, och där träffade vi även Åse och Emilia. Sen när jag och stina tog bussen hem så gick den sönder på villavägen. Det var ju inte lite irri, så då fick vi ringa och tigga skjuts av vicke:)
Nu när jag har kommit hem har jag varit duktig och städat mitt rum. Fast jag gjorde det ju inte frivilligt om ni tror det. Vi ska ha släktkalas imorgon eftersom att jag fyller år på tisdag.

Ha en trevlig kväll:)
Puss

Jag idag på stan:)


Update 2

Träningen var faktiskt inte så tråkig som jag trodde. Vi spelade typ match hela tiden. 9 tappra själar var vi:) Nu när jag tänker efter så var det riktigt kul faktiskt:) Jag råkade göra bensaxen på malin (förlåt, det var verkligen inte meningen). Efter att jag hade lyckats med det låg vi och skrattade i ett halvår samtidigt som BÅDA dog av smärta. Eller iaf jag. Jag fick nog mest ont av oss två. Jag vet ärligt talat inte hur jag lyckades. Men på nått sätt sparkade jag mig själv på vaden, så nu har jag den lindad och det gör förbannat ont. Svullet är det också:P Vi får väl se hur det känns imorgon.
Eftersom att jag inte får min långa sovmorgon till 11.55 imorgon så ska jag gå och lägga mig och se scrubs nu:)

Sov gott vänner:)




Update

Altlså jag vet inte vad som händer. Men efter det att jag har "marknadsfört" min blogg på facebook, så har (invånarantalet höll jag på att skriva) men jag menade läsarantalet minskat med typ 10 läsare. Det är ju ganska sjukt. Och det var samma för Iza. Hmm konstigt det där. Jag vet inte, men det känns som att det borde öka:P
Idag när jag gjorde teori så gick det riktigt bra. Jag fick 68/70 på FORDONSFASEN, det är ganska bra måste jag säga. Okej, jag hatar att skryta, men det är värt att nämnas för det har aldrig hänt förr.
man kan som egentligen säga att jag har fått helg nu för imorgon har vi inga riktiga lektioner. Vi har baar en föreläsning som vi ska gå på klockan 9-10.15 typ, sen slutar vi. Egentligen ska vi gå från 11.55-14.55, så jag klagar inte.
Sen ska jag och ta min sista "vaccinmotlivmoderhalscancerspruta" och sen blir det som sagt stan med jemp:) Alltså det finns så himla mycket fina kläder just nu som jag bara vill ha. Och om min ekonomi har varit dålig tidigare, så vet jag inte vad den är nu. Men om man säger såhär. Om jag fyller på mobilen nu så har jag inte råd med något annat :P Så illa är det:)

Nu tv, sen träning..
Puss



Torsdag 13 November 2008

Jag var nog inte den enda idag som fick en chock när man tittade ut genom fönstret och såg att det var helvitt på marken imorse:) Jag blev otroligt lycklig när jag såg det. Jag älskar vintern. Eller bara när det snö och snart jul:) Och det är ju exakt så det är nu:) För nu är det inte länge kvar till julen. Jag orkar inte räkna hur många veckor det är. Men nyss var det 6 veckor. Så det kan ju inte vara mer än det iaf. Alltså varför lyckas jag aldrig kunna spara pengarna när jag väl får dom. Men idag var jag faktiskt tvungen. Det var sugig mat på skolan. Och vi slutade ju faktiskt när vi skulle ha lunch så då var det ju lika att äta inne i stan. Jag, Malin, Åse, Emilia och Tova gick på Dagge och åt. Dock så var jag väldigt duktig och ta vatten till. Så det blev ju inge dyrt. Endast 38:-. Och gott var det, alltså inte vattnet, utan maten:D Sen imorgon ska jag på stan med jennifer en sväng och leta speciella kläder. Så då kommer det att gå åt ännu mer pengar:P Men egentligen. Man lever ju bara en gång. Då är det ju lika att passa på:)
Ikväll är det som sagt träning. Ni vet ju vad jag tycker om det om ni har läst föregående inlägg:P

Puss






Update 2

Ett sista inlägg hinner jag med innan jag ska gå och lägga mig. Fast egentligen har jag inget speciellt att skriva om. Det jag kan säga är att vi ska börja träna inne i Arcus nu med laget. Vi börjar imorgon. Och jag kan ju säga att jag inte är så motiverad. Jag HATAR verkligen Arcus. För man väntar bara på alla satans löpträningar som ger en feeet ångest. Sen att man kommer att ha arcus som sitt andra hem hela försäsongen gör ju inte saken bättre. Man kommer först at vara där två gånger i veckan med fotbolls. Sen så ska man även vara där typ 4 gånger i veckan med laget.. Man hinner liksom aldrig vara hemma...
Nu ska ni få världens bästa låt i världens bästa version med en av världens bästa artister:D

God natt

James Morrsion - This Boy (live from Abbey Road)


Update

Kom nyss hem från barnvaktssittningen:P Jag kan ju inte påstå att det är allt för jobbigt. Lilla my ligger ju och sover medans jag är där, så jobbig är hon ju inte:P Jag får ändå ganska mycket gjort medan jag är där. Förra gången så pluggade jag ekonomi och nu pluggade jag teori:P Sen är det alltid bara bra program på tv på onsdagar också. Innan jag far dit så hinner jag se 2 avsnitt av 2½ men, sen när jag är där hinner jag se slutet av vänner och sen så är det Room Service och sen Grey´s Anatomy:) Livet kan ju inte bli mer underbart:) 

Det roliga med det jag skrev i förra inlägget, det där med att ta 100 alvedoner samtidigt var att det verkade som att Lejon trodde att jag var seriös (eller var det du som kommenterade?) Men jag lovar. Jag var inte seriös. Det hade bara varit lite kul att testa, men jag tror nog aldrig att jag hade gjort det:p Eller det beror nog på vilket humör jag hade varit på:P
Åhhhh imorgon har jag bara fotboll och historia. Vi har ingen matte efetrsom att det är MR-dagarna. Jag klagar inte. Sen så har jag även körlektion och så tänkte jag att jag skulle hinna göra teori också:)

Nu ska jag knarka alvedon och se scrubs:)
Puss


Onsdag 12 November 2008

Ja alltså jag kan ju säga att det känns att jag var hos tandläkaren igår och spännde åt tandställningen. Fy i f****n vad jag har haft ont i tänderna idag. Som tur var hade min kära vän Malin en alvedon som jag fick:) Eller okej, där ljög jag. Det var faktiskt en Ibumetin. Jag ville bara hälla i mig en massa tabletter. Hade varit gode skönt:)
Någon gång skulle jag vela testa att ta typ 100 alvedonder på en och samma gång, bara för att se vad som skulle hända. Om det nu skulle hända nå. Man kanske skulle bli hög. Det hade ju varit helfestligt:)
Vi hade klättring/låga äventyr idag på idrotten. Det var inte kul för händerna. Men jag tova och anders hade bäst sammarbete och det resulterade i att vi vann:) Grattis till oss:)
Jag har nyss sett Gossip. Det där är verkligen en oslagbar serie. Men alltså det är ju meningen att blair och serena och allihopa (förutom jenny då) ska vara 18 år. Det går liksom inte ihop. Dom ser ju ut att vara minst 20. Okej nog för att jag fattar att dom inte är 18 i verkligheten. Men det går som ändå inte ihop:P
Vad händer för alla ikväll? Själv ska man sitta barnvakt:)

Puss



Update

Jag har sovit hela tiden efter det att jag kom hem från skolan. Trots det har inte min huvudvärk gått bort. Mamma tror att jag håller på att bli sjuk. Men jag vill inte ens ta in det i mitt huvud att det verkligen kan vara så. För jag vill inte bli sjuk nu.
Under de ca 3 timmar jag sov så blev jag väckt ca 5 gånger. Det finns kanske inget värre. Det ringde två gånger, fick sms två gånger (vilket jag annars inte brukar vakna av) sen så kom mamma in och frågade vad jag ville ha för mat. Jag hade lätt kunnat sova till imorgon. Än har jag inte sett Gossip, men jag får göra det senare.
Nu ska jag fortsätta att se 2½ men:) Finns inget bättre program..nästan...förutom gossip:P

Puss


Tisdag 11 November 2008

Idag är det tisdag och endast 1 vecka kvar tills jag fyller år. Gud vad jag känner att jag tjatar om det där. Men jag längtar faktiskt jätte mycket:P Vill ni veta vad vi gjorde idag på Religionen. Vi pratade om spöken. Och våran lärare berättade massa RIKTIGA spökhistorier. Alltså om dom som har sett spöken. Och vet ni vad hon mer berättade. Att det spökar på skolan. Nog för att hon har berättat det tidigare, men nu berättade hon värsta historierna om folk som hade varit emd om att det har spökat på skolan. Hon har bla. varit med om det... Jag fick gåshud när hon stod och berättade allt det där, och jag höll även på att börja gråta. Jag var verkligen jätte rädd. Visste ni att det finns tunnlar under marken, från kungs till den där byggnaden mittemot. Vi vill gå i dom där tunnlarna + att vi vill gå på spökvandring på skolan med ett medium som jobbar på kungs.. Fatta kul det hade varit. Jag tror verkligen på spöken. Jag är helt säker på att dom finns:) Alltså om ni tänker efter. Fatta många som har dött på våran skola med tanke på att den byggnaden har varit ett sjukhus tidigare. Därför lär det ju gå omkring massa döda där varje dag. Det är lite läskigt faktiskt:) fast ganska kul:) 
Jag har även hunnit vara hos tandläkaren idag och spännt åt tandställningen. Jag har upptäckt att det är förvånansvärt många som inte vet att jag har tandställning. Men det kanske är som alla säger, att det inte syns att jag har det.
Jag har ont i huvudet och nu ska jag gå och lägga mig och ta en powernap. För jag behöver ju inte plugga nå matte idag eftersom att vi fick veta att vi skulle få flytta provet till nästa vecka:) Just ja, först ska jag ladda ner Gossip:)
God natt




Update 2

Tillåt mig att skjuta nån. Alltså ni förstår inte min ilska just nu. Nu är det andra gången det händer. Såhär ligger det till. Jag sätter in ipoden i datorn. Eller asså jag sätter ju inte in den I datorn. Utan jag kopplar i den i datorn, och vad tror ni inte händer om inte att ALLA låtar försvinner....IGEN!! vad är det för fel. Och varför ska det hända just mig. Eller ja, vem ska det annars hända. Det är ju meningen att det är mig det ska hända.. Åhhhhh ni vet inte hur irriterande det är. Sen så när alla låtar som jag hade på ipoden inte finns kvar på datorn gör ju inte saken bättre. Dåliga dator...
Nu ska jag gå och dränka mina sorger framför Scrubs. Det får en på lite bättre humör iaf.. 
En bra sak kan jag ju ta och meddela iaf. Jag har gjort klart peddan, vilket känns mycket bra:) Och jag känner att jag har gjort någonting för gruppen:)

God Natt

Älskade ipod <3




Update

Jag känner att jag måste skriva igen trots att det typ var en timme sen jag skrev sist. Men eftersom att jag inte hade en bild med i det förra så kändes det inte bra. Jag måste ha med en bild i miinst ett inlägg varje dag:) Annars känns det så tomt:P Har dock ingen aning om vad jag ska skriva i det här inlägget.
Jag skulle mer än väldigt gärna vela fara utomlands just nu:) Förstår ni hur skönt det hade varit:) Typ Thailand - Koh Chang:) Underbaaaaart säger jag bara:) Jag skulle kunna flytta dit.

Vet ni vad jag såg på statistiken precis. Jag hade 40 unika besökare igår. Fattar ni. På en dag har det ökat med 10 pers. Alltså okej, det kanske inte är så mycket för er, men för mig är det faktiskt det:P Det hade varit hur kul som helst om man kunde se vem det är som läser ens blogg. Jag menar, det är ju inte precis som att jag har 40 astajta kompisar. Så alltså måste det ju vara massa utomstående people:P

Nu ska jag renskriva peddan, sen ska jag plugga lite matte, och sen blir det Scrubs och te:)
Jag måste prata med någon

Ha en bra kväll:)
Puss

Thailand-06







Måndag 10 November 2008

Nu är det bara 8 dagar kvar:):):)

Igårkväll lyckades jag se hela filmen:) Sen trodde jag ju att jag skulle kunna sova, men det kunde jag inte. Vid 1 gick jag upp på toa och sen när jag tittar in i köket så står jeppe där. Han kunde inte heller sova, så då gjorde vi mackor och Oboy och sen så la vi oss i min säng och åt och såg på scrubs. Så vid 2 kunde jag äntligen sova:)
Idag på ekonomin gjorde vi inte mycket, så då gick jag, malin, emilia och Åse tidigare efetrsom att vi inte hade något att göra, för vi håller på med ett projekt, så vi tog iallafall åses bil och for och åt frukost på donken. Det var himla gott:)
Malin blev kvar där för dom frågade om hon kunde stanna och jobba:P
Sen for åse och emilia och solade och jag for till skolan och åt med lejon&Co. På peddan började vi med "en aktivitetsdag" som vi ska göra en "inbjudan" till. Alltså vi ska ju inte hålla i den på riktigt. Det är ju som bara på låtsas:) Men det var helt kul:)
 
Efter skolan gick jag till trafikskolan och gjorde teori. Det var också meningen att jag skulle ha körlektion 16.10, men bitte frågade om jag kunde flytta den till torsdag istället så då gjorde jag det:) Men jag har börjat om på alla faser, coh jag har klarat alla hittils:)Ikväll blir det att plugga lite:) Och chilla:)

Puss

Update 2

Alltså ikväll har jag varit duktig. Jag har pluggat matte:) Skrev jag kanske det i det förra inlägget?
Om jag gjorde det så gjorde jag det nu en gång till. Men det är värt att nämnas flera gånger. Det var längesen jag började plugga till ett prov såhär långt innan. Men alltså jag kan ju säga att det behövs:)
Men nu orkar jag inget mer, har redan varit nog duktig. Och det bästa av allt är ju att jag faktiskt känner att jag fattar endel. Sen hur det kommer att kännas på provet är ju en annan sak.
Som belöning ska jag gå och lägga mig i sängen och slå på Sydney White och ge den en chans till:) Får se hur länge jag orkar vara vaken den här gången då:) Jag vill ju verkligen se den, för alltså den är ju hur bra som helst:D
Just ja, alltså vet ni vad? Jag har varit så inne i mitt pluggande ikväll att jag har missat både Hål i Väggen & Sanningens Ögonblick. Vad händer liksom? Jag brukar ju alltid komma ihåg Hål i Väggen. Det är ju liksom min söndagsrutin att alltid se det.. Och ikväll hade ju Sanninges Ögonblick säsongspremiär (har jag för mig iaf:P ) Men jaja, finns ju inte så mycket att göra åt saken..

God natt kompisar:)

Sonja Alden - Du får inte

Update

Alltså jag vet inte huur många gånger jag har suttiit vid datorn idag. Minst 10. Och jag gör samma sak varje gång. Går in på allas bloggar, men det är ju fan ingen som uppdaterar. Sen finns det inte mycket mer att göra. Facebook, och pixbox, men där händer det ju inte heller så mycket. Jo vet ni vad jag har gjort, jag har gjort en önskelista:) med bilder och allt. Hur fin som helst:) Nu är det inte länge kvar. 9 Dagar:) Oh myy vad jag längtar. Sen så planerar jag för fullt också:P Mm vi får se hur det här blir:)
Idag har jag och min bröder fixat maten. Vi körde på trerätters:) Förätt varmrätt och efterrätt.
Till förrätt blev det räkor i vitlök, huuur gott som helst. Till varmrätt blev det kyckling med nån tjofs och potatisklyftor och till efterrrätt hallon- och blåbärspaj. Väldigt duktiga har vi varit:)
Det jobbiga var ju sen att ta bort allt i köket.. Vi är inte så vana vid det där..

Nu ska jag duscha, och sen plugga:D
Ha en trevlig söndagkväll:)
Puss


Söndag 9 November 2008

Jag kan ju säga att jag inte hann se många minuter av Sydney White inatt innan jag somnade. Högst 5 minuter:P
Får nog ta och se den idag:) Har ändå inget bättre för mig. När jag vaknade imorse kände jag att jag verkligen inte orkade fara på träningen. Då far jag heller ut och springer för ja, det finns ju anledningar till det:P
Fast om jag far ut och springer är ju en annan sak:P och ingen behöver ju veta om jag INTE gör det:P
Vad ska man egentligen göra idag. Jag borde plugga matte eftersom att jag har prov på torsdag och jag kan i princip ingenting, eller jo lite kan jag, men det är typ 1/5 av allt vi ska kunna. Sen så ska jag och mina bröder göra middag också eftersom att det är Farsdag, och det hoppas jag att ni inte har glömt :P
Men sen då? Det är det dåliga med söndagar, det finns verkligen ingenting att göra.
Skriver kanske mer sen, för nu har jag inget att skriva om:P

Puss





Update

Kom precis hem från stina. Har varit där hela kvällen och sett film och spelat UNO:)
Nu när jag gick in på Izas blogg såg jag att jag hade blivit utmanad. Jag hatar sånt där, kommer aldrig på något att skriva. Så jag lär väl sitta här till imorgonkväll och försöka komma på 5 saker om mig själv.
Jag vet inte om vi har nån träning imorgon. Och om vi har så kändes det inte så motiverande att fara, men jag får ju se imorgon. Nu ska jag komma på dom där 5 sakerna, sen ska jag lägga mig i min säng och se Sydney White:)

Reglerna är följande:
- Berätta kortfattat 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana sedan 5 personer genom att skriva dem längst ner i inlägget.

1. Jag snoozar 1 timme varje morgon (när det är skola).
2. Jag MÅSTE sitta vid datorn minst 1 gång per dag, annars kan jag inte gå och sova.
3. Jag sjunger heeeela tiden när jag är hemma (vilket min lillebror är liiite less på)
4. Jag dammsuger mitt rum högst en gång i månaden:P
5. Jag måste ha godis när jag pluggar, annars går det inte.

Jag utmanar Stina, Tova, Malin, Jansson och Carro:)

Nu väntar sängen och Sydney White. Elller alltså Syndey White väntar ju inte i sängen, utan på tv. Ja, ni fattar:)

God natt:)


Lördag 8 November 2008

Idag sov jag till ungefär 20 över 11. Hur skönt som helst. Hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra idag, och kom på att det var sjukt längesen jag var på stan. Alltså då menar jag riktigt gick på stan. Så då ringde jag lejon och stina och hörde om dom hade lust att följa och det hade dom:) Vi var på stan i typ 2 timmar men det kändes som typ 4:P Vi gick mest bara och kollade, vi provade typ ingenting. Stina var väldigt trött om man säger så, därför gick vi och fikade på Mat&Prat och satt där ändå rätt så länge och bara pratade om allt möjligt:) Väldigt trevligt var det:)
Vid 4 for vi och hämtade stinas syster på porsön och sen for vi hem.
Ikväll ska jag fara förbi stina där hon och josse är och bara ta det lugnt:)

Jag har funderat ganska mycket vad jag ska önska mig när jag fyller år. Och nu har jag nog bestämt mig. Eller nästan iaf. Och jag tror att jag ska önska mig en ny mobil, eller en bärbar dator. Typ ändå en ny mobil. Jag har suttit och kollat på några stycken och jag vet typ vilken jag vill ha, men den är operatörlåst till 3, och jag vet inte om jag vill ha det.
Har ni nått förlag på nån bra mobil?:)

<3<3<3

Update 2:)

Ikväll har jag varit med Stina, Anna, Stina och Alex. Först var jag och stina och anna hos stina ocg såg början av idol, sen for vi och bowlade på tuna klockan 9 och då kom även stina och alex dit:) Det gick ju bra:) För vissa i alla fall. Eller jag vet inte vad stina har att säga om det:P Vi var i alla fall kvar allra sista av alla som var där. Dom började att tända lyset och ha sig innan vi gick därifrån:P Annars hade vi nog varit kvar där än:)
Sen for vi till Kvantum och köpte chips och dip och for sen tillbaka till stina för att spela UNO (jag höll på att skriva poker, fråga inte varför, för jag vet ju inte ens hur man spelar det) och det har vi spelat hela kvällen. Till klockan 1 tror jag. Trötta var vi. Jag var så trött så att jag inte orkade prata. Sen blev jag så trött att jag skrattade åt allt. Men en mycket trevlig kväll har jag haft:) Och fler bowling och UNO-kvällar kommer det att bli:) Funderar på att börja tävla i bowling:) Stina ska vara min coach:)

Föressten! Vad händer med att Lars åkte ut ur idol?!

God Natt:)



Update

Provet idag gick faktiskt riktigt bra. Eller asså det kändes som att det gjorde det i alla fall. Sen om det gick bra i verkligeheten är ju en annan sak. Det får vi se sen:)
På historian så gjorde vi ingenting. Vi skulle gå till biblo och börja med vårat arbete om Kina. Vi gick dit, men vi började aldrrig:P  Vi tar det nästa vecka:) Alltid ska man skjuta upp allt:P Men det blir så naturligt när man har god tid på sig. Det måste ni ju hålla med om?:)
Efter skolan gick jag på stan med jennifer en sväng, kom hem för ett litet tag sen. Snart ska vi äta middag och jag är hungrig som ett psyk. Har bara ätit frukost på hela dagen.
Ikväll har jag inte nå planerat. Blir ju såklart idol, men vars och med vem/vilka vet jag inte:P

Pussar till dig;)



 

Fredag 7 November 2008

Jag är vaken och jag börjar om en timme och en kvart. Idag slipper jag ta bussen kvart över. Mamma skjutsar mig, och det kändes ju himla skönt:) Ska bli så himla skönt ed helg. För då är ekonomiprovet äntligen avklarat och sen så kan man bara sova hela helgen:) Jag har faktiskt inget planerat för ovanlighetensskull. Eller så har jag det, men jag har bara glömt bort det. Vi får väl se vad som händer. Nästa torsdag har vi matteprov. Känns inte så motiverande. Matte C är verkligen en hemsk kurs. Ofta man ens behöver kunna sånt där. Naaeee.
Nu ska jag gå och klä på mig och så och äta frukost med mamma.
Ha en bra dag gott folk:D

Puss


Update 2:)

Har nyss suttit och sett på "bröllopsform" och "småväxta människor". På bröllopsform så tränade dom 2 veckor i streck 6 timmar om dagen. Och jag kan ju säga att det inte var lätta träningspass iaf. Stackars människor. Innan jag hade gett mig in i nått sånt där helvete alltså:P
I "småväxta människor" på discovery så var jag inte med. Det var jag glad för. Men jag är faktiskt inte så liten som många tror. Jag har faktiskt vuxit om många:) Nu ligger jag i höjd med plannjaspelarna ungefär:)
Alltås jag funderar seriöst på att baka. Hade varit hur gott som helst. Jag funderar på muffins med både mörk och vit choklad som Sophia tipsade om, eller så kladdkaka. Men alltså om jag börjar baka nu är jag ju inte klar förän halv 11. Fast jag har ju sovmorgon till 12 imorgon så jag behöver ju inte gå och lägga mig sååå tidigt..

Vill ni veta dagens bästa nyhet. Eller okej ni kanske redan vet det, men jag läste det idag:) Okej är ni beredda?:)
I sommar ska dom spela in en till Sex And The City flm:) Alltså en Sex And The City film 2 :D:D Fattar ni hur underbart det är:)


Update

Jag måste säga att jag är på hur bra humör som helst. Även fast jag vet att jag har prov imorgon. När jag kommer hem från skolan så brukar jag alltid vara på svindåligt humör, men inte idag. Jag har varit hur duktig som helst och hjälpt till att laga mat och duka, sen har jag ju även pluggat och nu känner jag att jag inte behöver plugga nå mer. Fast jag kommer nog dock att jag göra det iaf :) Det var längesen jag var på såhär bra humör:P Men det finns ju en anledning till det också :P Eller det finns flera anledningar :P

Är det bara jag som längtar sjukt mycket till julen. Inte bara till själva julafton utan till allt som har med julen att göra. Kvällspromenader när det är hur kallt som helst ( det är det ju iofs nu också, men nu är det ingen snö, och då är det inte samma sak) Det är snön som gör MYCKET av julen. En jul utan snö skulle inte kännas helt rätt:P Sen att sitta inne och dricka te och se massa julfilmer (grinchen är ett måste:) ) Och att julpynta, hur mysigt är inte det, sen också att gå på stan och köpa julklappar när det är sådär mörkt ute:) Åh gud vad jag längtar:)

Nä nu ska jag gå och plugga:)


Jag är hur sugen som helst på att baka just nu:) Hade varit otroligt gott:)

Torsdag 6 November 2008

Vad händer med att det redan är fredag imorgon. Veckorna går så otroligt snabbt. Snart är det sommarlov igen:)
Det dåliga med att det är fredag imorgon är att vi har prov i ekonomi. Fast för en gång skull så känns det inte som att det inte är någon idé. Jag förstår ändå mycket av det här och det känns otroligt bra:) Fast vi får ju se hur det känns imorgon efter provet:P
Imorse när vi kom till hälsans var jag helt inställd på att vi skulle ha harres, brutalbänk och stående längd. Men när vi såg att alla satt inne i kungs så förstod vi att vi skulle ha beep. Ångesten var väldigt stor då. Och jobbigt var det. Har aldrig varit så jobbigt som det var då. Nog för att det bara var andra gången jag gjorde beep, men det var iaf mycket jobbigare än första gången. Jag var trött redan på nivå fem. Sen när jag la av trodde jag att jag skulle avlida. Men det är ju faktiskt inte meningen att man ska ha värsta bra kondition nu:P Just ja, vi hade ju brutalbänk också. Den är inte gjord för mig, för jag har verkligen INGA magmuskler!:P
Efter skolan gick jag till trafikskolan och gjorde teori. Måste ju säga att det aldrig har gått bättre:D
Jag gjorde sista repetitionsfasen och klarade den på första försöket. Jag gjorde "mina svåraste frågor" och klarade den på första försöket. Jag gjorde "mina svåraste ämnen" och klarade den på första försöket:) Och observera att jag INTE använde mig av boken. Jag hade inte ens med mig den:) Jag skulle också göra mina osedda frågor, men jag hade inga osedda:P

Nu och ikväll och hela natten ska jag plugga ekonomi:) Gud vad kul:D
Puss




 

Onsdag 5 November 2008

Egentligen har jag ingenting att skriva,men jag måste ju komma på någonting:)
För det första kan jag ju säga att jag tyckte att det var bra att Obama vann presidentvalet. Ja han gjorde det för er som har missat det. Och om ni har missat det så är ni efterblivna för det går ju inte att missa:P
Eller okej, kanske inte efterblivna.....eller jo, lite:)
Jag hade körlektion idag. Före det så gjorde jag teori. Klarade en till repetitionsfas:) Överlycklig tjej. Sen hade jag bara en kvart på mig att göra den sista så då var jag tvungen att stressa igenom den. Om jag inte hade varit tvungen att göra det, hade jag nog klarat den också tror jag:P Körlektionen gick hur bra som helst, och jag vill bara ha uppkörning nununununu, ja och teori förståss. Men jag vill verkligen ha körkort nu:) Hade varit hur underbart som helst..
Ikväll blir det plugg + att jag ska vara barnvakt.

Puss

Avenged Sevenfold - Dear God

Tisdag 4 November 2008

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag fyller år. Tiden går verkligen superfort.
Tro det eller ej så var jag piggare imorse än vad jag brukar vara och imorse klev jag ändå upp en timme tidigare än vanligt. Jag har ju då varit på halkbana idag. Huuur kul som helst. Var ganskaaa nervös innan, men det gick bra:) Det roliga var också när vi kom dit så sa Bitte: "jag har ju kollat fel dag. Vi ska ju inte vara här idag, vi ska vara här imorgon" och det var ju redan fullbokat, men som tur var löste det sig. Det hade ju varit ganska jobbigt att kliva upp 6 imorgon igen för att fara till Piteå då också:P Men de fick iaf ta in en extra bil, och det var jag och jenny som fick den tror jag. För den var verkligen ryssig. När Bitte pratade med oss från tornet i walkietalkien så sa hon att vi skulle tuta om vi hörde henne. Det gjorde vi, men det var bara det att tutan funkade inte:P Sen så fick vi inte heller i 3an växel + att esp:n inte funkade:P Så jaa, det var inte nyaste bilen dom hade iaf:P
Imorgon så får jag och jennifer inte våran sovmorgon pga det där jävla projektarbetet:P Vi måste på ettornas träning och låta dom prova kläderna.. Kändes ju lite tungt...

Nu ska jag fortsätta plugga ekonomi:)


Måndag 3 November 2008

Har inte varit en alltför jobbig dag i skolan. På ekonomin hade vi repetition till provet på fredag, och jag måste säga att hittils känns det ändå rätt så bra:) Sen gick jag till trafikskolan och satt där en och en halv timme, och sen hade vi pedda i typ en kvart. Vi fick tillbaka proven, och det gick bättre än vad jag trodde:) Sen så slutade jag=) Nu ska jag egentligen plugga, men som sagt så måste jag ju alltid sätta mig vid datorn innan jag kan börja plugga:P

Vet ni vad som händer ikväll 19.30 på Annexet i Stockholm. Jo, Gavin Degraw har ju konsert ( vilket jag hoppas att ni inte harf missat).. och varför är inte jag där?! Jag om nån borde ju vara där. Men har man 55:- på kontot så kommer man inte så långt. (ångest! 55 kronor på kontot och vi har precis kommit in i november månad)..
Sen imorgon har jag ju halkbana också. Nu har jag börjat bli lite smått nervös:P
Igår kunde jag verkligen inte somna. Vid 3 var jag fortfarande vaken och jag var hur pigg som helst. Då slog jag på Tv4Sport och tittade på sån här farlig boxning där dom får göra i princip vad som helst, förutom att sparka och slå mellan benen:P Men alltså, fatta galen sport. Tror ni dom blödde nåå. Jag funderar om man kanske ska börja med det. Då skulle man nog få ut sina aggressioner:P

Nu plugg & mat :P
Puss


Söndag 2 November 2008

Ångest att lovet redan är slut och att skolan börjar imorgon. Känns tungt, och speciellt när jag vet att jag har ekonomiprov på fredag. Inte mitt starkaste ämne om man säger så:P Fast på ett sätt är det bra att skolan börjar för då är det snart min födelsedag:) Bara 17 dagar kvar nu:) Idag har jag inte suttit vid datorn någonting...eller okej där ljög jag. Men jag har inte varit inne på msn elelr bloggat. Jag har bara läst bloggar:P Idag har jag även haft träning. Älska innomhusfotboll <3, sen har jag varit ute och övingskört också. Ska jag vaar ärlig så är det första gången jag är ute och kör baar för att köra. Jag har aldrig gjrot det förut. Ganska sjukt egentligen. För annars har jag bara som kört när vi ska någonstanns. Sen så har vi varit och ätit hos farmor också, kom precis därifrån. Egentligen så borde jag plugga, vilket jag tror att jag ska göra ocskå, Men just att ta fram böckerna och sätta sig ner och börja är ju det tyngsta, och jag lyckas nästan aldrig ta mig så långt:P

Nu kära vänner ska ni få bilder från i fredags:)

Puss

























































Update

...eller egentligen är det ju ingen update, för nu är det ju en ny dag, men det gills inte. Man måste ha sovit för att det ska räknas som en ny dag. Ikväll har vi varit här och sett film och ätit glass, daimtårta och popcorn. Först var det jag, lejon, stina, jennifer, julia och matilda. Sen kom även emil, truls och gustav. Och ett tag efter det kom mattias, lukas, viktor och mäki. Tror inte att jag har glömt nån. Ta det inte personligt isf. Mitt minne är inte det bästa. Vi har iaf sett två filmer ikväll. Först The Holiday, som förövrigt är världens bästa film, sen så såg vi även Sex And The City-filmen, som man kan se hur många gånger som helst som jag har sagt tidigare. Väldigt skönt att bara ha tagit det lugnt ikväll efter gårdagens bravader :P De sista som var kvar for för ett litet tag sen, men jag vill inte gå och lägga mig för jag är ensam hemma och det är ju massa spöken ute i farten nu, och då kanske dom kommer hit. Är rädd för dom om jag ska vara ärlig, även fast dom är typ 12 år, eller 5. Whatever :P Måste iaf vänta tills jeppe kommer hem. Dåå kan jag gå och lägga mig:) För då kan jag känna mig trygg:)

Just ja, jag lovade ju att lägga upp bilder. Dom kommer i ett enskilt inlägg, för dom är på den andra datorn.

Puss

 



   


Lördag 1 November 2008

Alltså fattar inte att det redan är november, och bara 18 dagar kvar tills jag fyller år. Det var ju nyss sommar.:P
Jag hade verkligen hur kul som helst igår. Vi var hos stina från halv 2 till 8. Där bastade vi, beställde mat från pepperoni, fixade oss för kvällen, dansade, sjöng, lekte lekar, filmade osv:P Hur kul som helst hade vi:) Vill verkligen inte se filmen:P hahah:P Eller jo den skulle vara kul att se den ändå:P Klockan 8 for vi till anna i stan:) Där var det också hur trevligt som helst. En massa folk som man inte brukar vara med annars var där. Alltid roligt då:) Sen vid halv 11 tror jag att den var så gick vi till Stålverk 80. Där var det inte lika roligt. Väldigt litet. Jag vet inte vilken tid vi gick därifrån. Men vi gick till cleo istället. Det var inte ens meningen. Vi bara gick så var vi inne:P Helt sjukt alltså:P Där var det svinkul, som alltid:D
Kom hem vid 1 idag, sen har jag sovit till 3. Nu känner jag att jag måste gå och duscha. Sen ska jag göra mat med min lillebror, och sen ikväll blir det nog film:D

Lägger in bilder från kvällen sen:)

Puss


   

RSS 2.0