Söndag

Igår tog jag, stina och lejon en tripp till Boden för att kolla runt lite på Boden Alive, eller först for vi till Godis Huset och köpte färdgodis, och före det så for vi och tankade och jag och stina fick en tankningskurs av lejon:) Så nu kan jag tanka:P. Ja men iaf, Fy faan va dåligt Boden Alive var måste jag säga.. Tur att jag hade otroligt roligt sällskap med mig:D Så vi gjorde det mycket roligare än vad det var:) haha. Asså antigen så var det små barn där eller så var det gamla gubbar och tanter. Det fanns som inget mellanting. Fast det kan ju iofs ha berott på att vi var där ganska tidigt.
Haha, just ja, måste ju säga att det inte är lätt att hitta p-plats i Boden där man inte behöver P-skiva. Shit vad vi irrade omkring:) Men efter ett x antal minuter så hittade vi en p-plats utan P-skiva:D
Först gick vi omkring och kollade lite granna, sen satte vi oss på nå bänkar och tog kort och filmade lite:) hahaha. Det var ju som stööört kul:) Sen så gick vi lite mer sen satte vi oss på en annan bänk och kollade på alla som gick förbi:) Mycket kul måste jag säga:) Sen efter typ kanske 2 timmar så for vi hem till Luleå och donken och åt lite:) Sen for vi till Lejon och hyrde film, sen for vi till stina och såg den, och för ovanlighetens skull somnade jag. Men det jag hann se av filmen var stöört bra. Och jag ville verkligen inte somna, men jag hade inget val:P Sen iaf så for vi hem vid typ halv 3 och då somnade jag gott kan jag säga..

Idag klev jag upp halv 1 och sen så for jag till Nilssons och klippte deras gräsmatta, sen så for jag hem och duschade och började renas min garderob. Det behövdes kan jag säga..:) Så nu kan jag köpa mer kläder:) Tur att jag ska till Borlänge och Stockholm på fredag:) Längtar sjukt mycket:)

Ikväll blire fotboll med tjejorna.. Spanien vinner

Pusspuss



Coolare tjejer får man ju leta efter:P

Onsdag 25/6

Har inget att göra, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva lite grann. Kommer inte att bli långt med tanke på att jag inte har mycket att skriva om:P

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet. jag vill typ jobba mer. För jag vill ju som ha mer pengar. Men på ett sätt ska det ju bli svinskönt att få sommarlov på riktigt, och bara ta det lugnt. Men bara det blir bra väder, för annars är det ju inge kul. Nu går det ju som bra att jobba för det regnar ju typ bara hela tiden:P Det är iaf inte bra väder. Man kan ju tro att det är minusgrader ute. Vi håller tummarna för att värmen kommer snart. Helst nu:)

Jag tror inte att jag kommer att träna nå på hela den här veckan. Det blir fasen aldrig bättre i höfterna, eller jo, nu gör det inte lika ont i höger höft, men det gör stöööört ont i vänster. På lördag så har vi match mot Lira, den ska bli kul att se. Det är sista matchen innan uppehållet. Och om jag inte minns helt fel så får vi uppehåll nästa vecka. Jag har dåligt samvete för att ajg inte har tränat på typ 2 veckor. Därför ska det bli stört skönt med uppehåll, för då känns det inte lika hemskt att man inte tränar.

Ikväll kommer Lejon hem från Kroatien. Jag tycker att det har gått helt fort. Och på Lördag så far Jennifer till Mallorca. Orka att ALLA far utomlands nu.

Puss:)


:)

Idag har jag äntligen fått plocka mina ögonbryn:) Det var en gudomlig lättnad jag kan säga er:D Och jag blev mycket nöjd. Och med tanke på att dom hade stängt i fredags när jag egentligen skulle plocka ögonbrynen så fick jag en ögonskugga:) Den var typ blå med glitter i. Hon sa att den skulle bli jätte fin till mina ögon, så dår får jag lite på henne. Har dock aldrig haft en ögonskugga med värsta färgen. Men nån gång måste ju bli den första. Inte nog med att jag fick en ögonskugga, det var fel med deras datastystem så då kostade ögonbrynsplock endast 64:-, och dom kunde inte ändra på det, men det gjorde ju inget för mig:P Sen så köpte jag (mamma) även en ögonbrynsskugga som hon satte på mig och som var helt fint:)

Jag ska inte träna idag eller morgon heller för jag har fortfarande lika ont. Kan den där jävla inflammationen aldrig gå bort. Jag ska tillbaka imorgon till Life Center och få en till strömbehandling. Inte för att jag kände någon skillnad alls efter den första men jag vet inte, kanske gör jag det imorgon:P





Lördag:)

Igår så skulle jag och plocka ögonbrynen på Make UpStore. Jennifer hade bokat en tid till mig "fredag 20/6 15,00". Eftersom att bussarna hade slutat gå då fick jag gå in till stan i regnet. Vad får jag se när jag är framme? Smedjan är stängt. Jag blev väldigt less kan jag säga er... Varför bokar dom in mig på en tid då dom inte ens har öppet?! Iaf så var jennifers pappa så himla jätte snäll att han kom och hämtade mig innne i stan.:)

Vid 5 så följde jag med jennifers familj till en annan familj och åt middag:) Det var också jätte mycket snällt att jag fick följa med dit:) Min familj är i stugan så jag har ingen att äta med:P Eller nu är vicke hemma, men det var han inte igår:P
Sen cyklade jag och jennifer hem, först till jennifer sen till mig och sen kom även Åse:) Vi sjöng mest sing star och satt och pratade:) Mycket trevligt måste jag säga att det var:D Sen vid 2 åkte vi till Sunderbyn och badade pool och bastade:) Det var också kul, iaf i början, sen hände allt för mycket=/ Sen for vi hem vid 4 halv 5 nångång och jennifer gick och sov i min säng på en gång, medan jag satte mig vid datorn och pratade lite i telefon till typ 6. Sen gick jag också och la mig.

Imorse vaknade vi typ halv 11 och var helt pigga. Konstigt med tanke på att vi inte hann sova så många timmar. Sen åt vi frukost och sen for jennifer hem för hon skulle och måla på Helex. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så då tänkte jag att jag skulle vara snäll och klippa gräset, och det gjorde jag + att jag klippte nilssons gräsmatta, för dom är USA:) Stolt över min insats måste jag säga:)

Ikväll blir det nog att spela lite Volleyboll:) Det är något jag har längtat efter att göra sen förra sommarlovet, det är ju så himla mysigt:D fast det måste ju vara sol, annars är det inte lika kul:P

Puss;)


Tidsfördriv:P

En tråkig sak är att Sverige åkte ut ur EM igår, men en rolig sak är att Baik Dam div.3 vann mot FC norrsken med 5-1. Helt seriöst så spelade Baik bättre än det svenska landslaget typ. Det var jätte kul att titta på våran match, för ni spelade riktigt bra tjejer:) Jag och jansson satt på läktaren och hejade på vårat lag. Eller det var mest jansson som hejade och skrek:P jag var inte med och spelade för jag har fått inflammation i höfterna och då får jag inte spela fotboll. Jansson spelade inte för att hon var avstängd. Stackars flicka:P Efter matchen for vi till jennifer och såg den dåliga matchen. Det var ju en ren katastrof. Sverige borde inte ens få spela fotboll, det var ju skämmigt dåligt.

Förövrigt så sitter jag nu på jobbet och bloggar. Har gjort klart allt för dagen, och nu väntar vi bara på att pappa ska komma och hämta oss. Ska följa med till stugan idag till imorgon på dan för mamma och pappa ville det eftersom att jag inte kommer att vara där på midsommar. Så imorgon så ska jag och vicke fara hem. Måste ju dock fara hem ganska tidigt för jag ska och plocka ögonbrynen på make up store. Äntligen säger  jag bara:)

Imorgon är det ju midsommar och vi har fortfarande inte betsämt vad vi ska göra. Men förhoppningsvis löser det sig:) jag vet inte ens vilka vi ska vara eller nå:P det är ju också ren katastrof:O

Puss:)

Sommarjobb

Idag var då första dagen på sommarjobbet. Dagen gick typ ändå fort. Och det var faktiskt ganska kul idag. Det ända jag kan skriva om vad jag gjorde är att jag satt vi datorn och gjorde en massa. Men jag kan inte skriva vad jag gjorde exakt, för det vet jag inte:P Det som är svinskönt med sommarjobbet är att jag har mamma som handledare och det har jag haft tre sommrar nu:)Det är bra=)

På tal om rosa elefanter så klarade jennifer teoriprovet idag:) grattis gumman:) Och på tal om gröna elefanter så har ajg haft äckligt jävla ont i höftbenen idag. Har aldrig haft såhär ont. Inte ens på match. Jag har knappt kunnat gå...Måste nog försöka få en tidigare tid hos en sickgymnast. Jag har en tid om mer än en månad, men jag klarar seriöst inte av att vänta så länge..

Efter jag kom hem från jobbet så sov jag och sen åt jag och sen for jag och mamma till storheden och köpte sånna saker som man inte vill betala för själv.Vi köpte lite schampo, lite balsam, lite rakhyvel, lite nagellack, och bli inte förvånade nu: Nagellacket var inte rosa. Jag var lite wild and crazy så jag tog ett brunt. Det var faktiskt fint:) Sen så fick jag även en bok som jag har betsämt mig för att läsa i sommar:) Jag tror att jag aldrig har läst en hel bok på en sommar. Men nån gång måste ju vara den första, kanske är det den här sommaren:) Sen så köpte vi även lite prisenter till min lillebror som fyller år i morgon. Kan inte fatta att han få börja övningsköra då. Heeeelkonstigt. Fast jag har ju ändå förtur på att få köra när vi ska nånstanns, så det är ju som lungt:)

Nu ska jag gå och spela lite guitarhero med min lillebror om han vill vara med:P

Pusss;)



jag älskar den här bilden:D haha

Söndag 15/6

Igår så gjorde jag, julia och jennifer först mat hos jennifer. Vi grillade, eller jennifer grillade, och det blev stört gott:) Sen så kom åse och stina och hämtade oss sen så for vi först till kioskpiraten och köpte godis, sen så for vi till jansson och såg fotti:) Synd att Sverige förlorade.. Sen så for vi till stina och sjöng singstar och sen så visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så då for vi till trolltjärn och spelade nogger och jag och julia badade. Sen vid 12 så ville vi fara och äta. Först for vi till donken och sen till max:) Det var massor med gott:) Sen for vi till jennifer och spelade Guitar Hero:) Sen så for typ alla hem vid 2 eller 3, kommer inte ihåg. Julia skulle sova hos jennifer, åsså frågade dom om jag också ville sova där, så då gjorde jag det...Och fy faaan va vi skrattade igår innan vi somnade. Jag tror att alla 3 skrattade så att vi grät:) Hahaha:)

Idag vaknade vi vid 12. Eller jennifer vaknade först, sen vaknade jag och sen väckte vi julia för att vi var hungriga:) Så då åt vi, åsså hann vi också boka biljetter till Sex And The City:) Ska bli mycket kul:)
Idag har vi träning men jag får inte träna fram till onsdag pga mina höftben. Får se om det blir nå bättre. Jag ville typ träna idag. Kände typ för det. Men jag måste ju lyssna på vad nina säger..
Har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Kanske far och kollar på herrar div5 matchen..Min lillebror skulle tydligen spela med dom:)

Just ja, jag börjar ju jobba imorgon. Men jag ska ju bara jobba två veckor så det känns ändå skönt. Men jag kommer inte ha mycket pengar i sommar känner jag.. Ajja sånt man får ta. Det är ju trots allt sista sommarlovet så då måste man ju njuta:)

Puss;)


Fotbollskväll:)

Igårkväll var jag hos Jennifer på kalas. Hon fick en tavla av mig som jag hade målat sen så fick hon en massa andra fina saker som lite shorts, lite linne, lite armband, lite presentkort, lite godis och lite dricka:) Kom hem från henne vid typ kanske 01-01.30:) Det var mycket trevligt.. Just det, vi såg fotboll också. Bästa matchen ever var ju på tv igår. Holland-Frankrike. Jag fick nästan gåshud, så bra var den:) Och snyggaste framspelet till målet fick vi ju också se:)

Om en timme ska jag fara in till stan och handla mat med jennifer och julia. Vet inte om det var nån mer. Har inte så stor koll:P Vi ska laga mat och jennifer innan tror jag och sen så ska vi fara till jansson och se Sverige-Spanien:) Kommer bli mycket trevligt:) Egentligen så skulle jag och julia festa med vi tar det nästa helg istället för det kändes typ ändå jobbigt. Nog för att jag var sjukt taggad. Men vi får göra det svinkul nästa helg istället när fler är med:) 

Jag drömde en sjukt sjuk dröm inatt btw. Jag berättade den för jennifer när hon ringde och väckte mig imorse:) Hon tyckte också att den var kul tror jag haha:P Det var bra att hon väckte mig för om hon inte hade gjort det hade jag nog fortfarande sovit:P

Nu ska jag gå och göra mig klar för staden:)
Pusss;)




Grattis Jennifer:D

Idag fyller världens bästa jennifer, min allra bästa kompis 18 år:D Grattis så himla mycket igen älskling:D Självklart skulle ju jag vara först att gratta henne, så 00.00 skickade jag ett grattis sms:) Och jag var först:) haha.. Men som jag skrev i smset. Hoppas du får en underbar födelsedag trots att vi har match:P

Idag har jag typ bara hunnit vakna, farit till farmor och klippt gräset sen så har jag inte gjort nå mer. Jo jag har hunnit måla naglarna:P Så har min dag sett ut hittils.. Ikväll har vi match mot Sikfors i Sikfors så då har vi tidig samling, redan 16.30.. Jobbigt, då måste jag laga mat själv:P haha Och det är ju inte precis det jag är bäst på.. Ajja vi får se vad det blir:P

Pusss;)



Älskar dig<3

Shopping i Piteå:)

Igår bestämmde jag och Carro att vi skulle fara till Piteå idag och shoppa och fara och hälsa på hennes farmor och farfar. Vi for i morse med 9,50 bussen, och det var tungt att kliva upp halv 9 kan jag säga. Vet inte hur många gånger jag gäspade på bussen:P hahah.. Men iaf så var inte hennes farmor och farfar hemma så vi gick bara på stan och sen så åt vi också:) Med tanke på att carro ska fara till USA på måndag så köpte hon inget för hon måste ju som ha pengar tills hon far. Jag är imponerad av henne som klarade av att inte köpa nå för det fansn massor med fint:P Jag däremot köpte två par skor och en t-shirt. Och allt tillsammans kostade bara ca 400:-:D Ett par skor kostade 69:- och det andra paret 139:- tror jag att det var:P
Jag har haft svinkul idag:) Det är alltid kul att vara med henne:) Och som jag har sgat tidigare så måste det bli oftare vi är med varann:)

Ikväll så är det Sverige-Grekland på tv, och pga av att den matchen är så har vi ingen träning. Det känns ju som ganska skönt:) Eller våran träning blir att se minst en halvlek där vi är koncentrerade:P Jag fattar inte vad hon menar med det. Vi är väl alltid koncentrerade när det gäller fotboll:P:P Eller?!

Pusss;)

De rosa skorna köpte jag för Julias skull, för jag vet att hon älskar rosa:D

Blondinbella

Asså okej, jag sitter och lyssnar på när Blondinbella var sommarpratare på P3 imorse. Det är stört kul att lyssna på henne. Hon är helt säker på att alla är avndsjuka på henne. Och sen har hon världens fjolligaste röst också.. Ni måste lyssna..

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&id=1197664

Idag har jag inte gjort mycket alls. Det var meningen att jag skulle till min morfar i Älvsbyn och typ fixa till på hans gård och putsa fönstrena och så, men då regande typ där eller så hade det regnat, jag kommer inte ihåg. Så jag ska ta det någon annan dag istället.

Igår for jag aldrig på träningen för jag har fortfarande ont i mina höftben eller vad det nu är, så mamma och pappa tyckte att jag skulle vila. Idag har jag fortfarande ont, men jag känner typ ändå att det är lika att träna ikväll, för jag tror inte att det blir bättre av att jag vilar faktiskt...

Just ja, igår så tog jag, jeppe och vicke porträttbilder på oss som pappa ska göra som tatuering. Det var ju inte lätt att få en bild som alla var nöjd med, eller det var väl mest jag som var mest kräsen:P jag tänkte lägga upp bilden här, men den är på andra datorn så ni får kanske se nån annan gång:P

Puss;)


Söndag 8/6

Igår på kvällen så tänkte jag, jennifer, lejon, julia, jansson och åse åka in till Roasters och fika. Men det blev inget för när vi kom dit så var det stängt. Då for vi till Donken istället och åt glass och lite paj och lite hamburgare:P Sen for vi till Coop:P sen for vi till Godishuset och köpte karra. Sen hade vi ingen aning om vad vi skulle göra. Jag och julia ville bada så då for vi till trollis och fick vårat bad sen for vi till jennifer och gjorde inte så mycket. Sen så for alla hem typ:P

Idag så vaknade jag typ 12.20, då var det typ ändå ganska bra väder så vi tänkte fara och sola och bada, men det var typ ändå lite kallt så då cyklade jag, jennifer, lejon och jansson in till Roasters och fikade idag istället:) Det var mysigt=) Det är typ kul att sitta och titta på folk som går förbi:P Shit, vi såg ju en hund med tre ben också. Två bakben och ett framben. Stackarn. Den måste ju ha världens starkaste benmuskler i frambenet:P Just ja, jag bokade tid för ögonbrynsplockning på Make Up Store idag också. Jag var in för typ 1 och en halv vecka sedan och frågade hur länge till jag skulle vänta för då hade jag ändå sparat i typ 2-3 veckor. Då sa som att jag skulle spara i typ tre veckor till. Men asså jag mår typ dåligt av att ha såhär oplockade ögonbryn, jag blir typ rädd när jag kollar i spegeln, så då gick jag in och frågade och då sa hon att jag kunde boka en tid nu. Så på fredag blir det. Känns skönt:)

Ikväll får vi främmande, men pågrund av att vi har äckelträning idag, så måste jag vara otrevlig och fara och träna efter middagen. Känner mig inte så motiverad...Men vad gör man inte för fotbollen (?!)..

Puss;)


Sommarlov

Äntligen är det sommarlov men vad gör jag. Abslout ingenting. Vad gör alla idag? Det känns som att ingen är hemma. Vädret är inte bra så man kan inte vara ute och typ bara vara för det är typ kallt. Jag är sjukt less på allt nu känner jag. Ska gå och sova och vakna till Luleå kalaset, sen ska jag gå och sova igen och vakna när skolan börjar. Typ:P

Just ja det har ju varit skoavslutning. Det var bra..i början. Sen så vet jag inte vad som hände. Jag klantade mig iaf, och bara så att DU vet om DU nu läser det här. Jag skyller det inte på dig. Jag kan förstå om det lät som att jag gjorde det då, men nu efter så vet jag ju att jag gjorde fel. Jag vill ju inte att vi ska vara ovänner. Men det verkar ju DU vela att vi ska vara. Så Fine...

Det är det som jag är mest less över tror jag. Att allt blev så jävla fel. Och att vi är ovänner.
 
Bra början på sommarlovet måste jag säga...



 


Uppdatering

Vänta, vad ska vi säga om matchen dårå?.. För det första så gick det inte bra för min del, för det andra så blev det 1-1, för det tredje så hade vi domaren emot oss.. Men jag var så himla nervös i slutet för att jag trodde att gammelstad skulle göra mål, och det ville vi ju inte, men så blev icket fallet, och det var ju tur det. Hittils så har vi 1 vinst 2 förluster och 3 oavgjorda tror jag att det var. Vi skulle verkligen behöva fler vinster.
 
Just ja, asså jag har ju nå jävla fel i min höftben, jag kan ju knapppt springa, och knappt gå heller för den delen, Det gör ont exakt hela tiden, och jag har ingen aning om vad det är. Men det känns så jobbigt att kolla upp det, jag är väl bara klen eller nå...

Imorgon börjar jag inte förän 11.30, eller börjar och börjar, vi ska äta lunch med klassen som jag har skrivit tidigare. Gott med mat=) Då skippar jag frukosten så att jag är extra hungrig=) Sen så har vi träning 16.15 och efter det blir det snabbt in till stadsparken för att titta på balen för idrotts- och samhällsprgrammet:) Jag vill också ta studenten nu, men det är ju bara 1 år kvar nu, och det går snabbt. Det känns ju som att vi började 1an nyss.. 

Nu ska jag painta naglarna. Vilken färg blir det idag?:P Den som lever får se:D 

Puss;)


Skolavslutningen för nästan exakt ett år sedan:)

Skön dag:)

Idag har jag som sagt bara haft fotbollsavslutning och svenska lektion där vi lyssnade på redovisning + att vi fick fika på BÅDA lektionerna:) jag har nog aldrig ätit godare brownies:) Fy faaaaan vad goda dom var:P Tack Monica:D

Jag och jennifer gick in till stan efter fotbollen imorse för jag skulle se om kjolen fanns kvar, och såklart så fanns den ju inte i storlek 34. Så då provade jag strl. 36 istället, men asså den var typ inte för stor men jag var ändå inte säker på att lag ville ha den, så vi gick till Vero Moda och jag provade en annan kjol, som var grå med glitter. Så då la jag undan den för jag visste inte vilken av kjolarna jag ville ha. Sen for vi hem, för jennifer skulle till boden med hennes pappa och jag skulle inte till tandläkaren föräns klockan 13.30, så då var det lika att fara hem. Sen så for jag in till stan igen och givck till tandläkaren och sen så träffade jag Malin, Emma, Sanken, Öhman, Moa och Ira på Roasters så då satt jag där med dom tills jag var tvungen att gå till skolan. Då kom mattias och ville att jag skulle gå med han dit, så då gjorde jag det. Sen efter svenskan så åkte jag på emmas packis in till stan, och gick och köpte kjolen på Vero Moda. Jag var tvungen att ringa till Jennifer för att höra vilken hon tyckte att jag skulle köpa, så det blev den:) tack för hjälpen:D Sen finns det inte så mycket mer att berätta. Guuuuud så himla tråkigt inlägg, det har ju inte ens hänt nå idag som är värt att berätta om, så varför skriver jag?!?!?!?

Ikväll är det match som jag skrev igår. Hur kommer det att gå?.. Den som lever får se:P

Pusspuss

None


Sommarlov imorgon:)

Idag har jag varit ledig. Så jag har varit jätte duktig idag och putsat ALLA våra fönster. Och jag kan ju säga att det var ju inte bara ett. Hojja, men det gick bra iaf=) Enda anledningen till att jag gjorde det var för att jag gjorde en deal med mamma. Om jag putsade fönstrena så skulle jag få pengar til en kjol jag vill ha, för jag har inte kunnat köpa den för jag har verkligen inga pengar:P haha. Men nu har jag ju det, så imorgon ska jag köpa den tror jag, måste ju pröva den igen och se om den verkligen var fin:) Men jag lovar att den inte ens finns kvar i rätt storlek. Då blir jag ledsen..

Sen idag har jag också haft träning som gick bajs. Asså kul att man inte ens kan passa en boll. Det lärde man sig typ när man låg i magen, och jag kan det inte än.. Fy faan säger jag bara. Imorgon har vi match också, det kommer ju också att gå bajs. Och dessutom spelar vi mot Gammelstad, ännu mer bajs.. Uchs usch.. Det enda possitiva med den här veckan är att jag får sommarlov imorgon och att det är skolavslutning på torsdag.. Vad händer då?:)

Imorgon har jag bara två lektioner. På morgonen har vi avlsutningen med fotbollen = fika + utvärdering, sen så är inte nästa lektion förän 14.10 och då har vi svenska och då ska vi bara lyssna på redovisningar, våran grupp har redan gjort våran så det är ju chill:) Just ja, på onsdag ska vi äta lunch på "Bakfickan" med klassen, det blir nice. Behöver ju inte betala själv, pengarna tar vi från våran ENORMA klasskassa:P haha:P

Nu sängen:)
Pusspuss

Egopic:P (just ja, tappade ju bort ena mitt sånt där örhänge i boden.. hmm, typiskt.. Vad hände?) ;);)


Boden:P

Igår kväll så for jag och jennifer till julia, men vi hann inte vara där länge förän vi bestämmde oss för att fara till Boden för att bara ta det lugnt, men det slutade med fest. Det blev mycket stress med tanke på att vi först var tvungen att fara hem och sedan ta oss in till stan igen för att ta bussen som gick på ca 30 min.  Men vi hann. Och sen så var det nån (jennifer) som hade kollat lite fel ang bussen, men jag är dock inte förvånad haha:P Så då gick vi till loet och tog bussen som  gick 20 min senare. Men som jag sa igår, om det var jag som hade kollat så hade jag typ kollat fel buss och så hade vi hamnat i pajala eller nå sånt trevligt:P Så du var duktig  ändå jennifer:) du hade ju rätt om att bussarna gick då iaf:P haha

Väl i Boden så var det faktiskt mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara, jag menar, det är ju Boden vi snackar om:P vad kan man förvänta sig:p skojja:P men det var faktiskt kul=) Och som vi sa "det som händer i Boden, stannar i Boden" :P haha...Min bror kom och hämtade oss typ 03.00, så vi var väl hemma nån gång vid typ... jaaaa, nån gång:P haha

Idag så for jag Julia och lejon och skulle bada "nedanför jennifer" som det heter nu:P Jennifer kom sen också:) Men vi badade inte, för det var så jävla långgrunt, och om vi skulle gå så långt så att vi kunde doppa oss, så hade vi ju frysit ihjäl, och det ville vi ju inte, så vi vände om och la oss och solade och pratade om gårdagen isället:) det är alltid kul att prata om vad som har hänt, som man har glömt bort:P hahah.."För mig är du mer än a bed of roses" så jävla kul kommentar:P haha

Efter att vi hade solat ett tag bestämde vi oss för att fara och äta på donken:) Så vi cyklade dit och åt, sen cyklade vi hem. och nu sitter jag här. Nu ska jag äta igen=) Sen är det träning=)

Pusspuss

None


RSS 2.0