Söndag 31 Augusti

Kvällen igår var hur kul som helst. Först var vi då hos Julia och sen så tog vi bussen till Boden. Vi var typ bland de första på Bodensia, men helt plötsligt, utan att jag märkte det, så kryllade det av människor. Fattade inte vars alla kom ifrån. Träffade bara en enda person som jag känner, och det var Freddan, eller jag träffade ju dom jag åkte dit med också (eller typ inte) men det gills inte:P..

Idag så for jag och Lejon till Julia vid 2 typ, sen så gick vi till hemmakväll och hyrde film och köpte godis, sen råkade vi helt plötsligt sitta på Max och äta, det sa bara swich så var vi där, jag hann inte ens reagera:P Sen gick vi till Julia och såg filmerna vi hyrde. Vi såg Bring It On (den sista filmen), och sen så såg vi 27 dresses:) Mycket bra filmer det dära:D Sen så cyklade jag och Lejon hem och när jag kom hem åt vi pizza, sen har jag sett fotboll åsså har jag pluggat lite teori:P

Har velat gå och sova från det att jag klev upp i morse, men jag kände att jag kanske borde vänta med det ett tag. Men nu är ju klockan ändå halv 10, så nu kan jag ju faktiskt göra det på riktigt:P

Sov gott:) Puss




Grattis Julia!!!:D

Idag fyller älsklingsjulia år:) Grattis så himla mycket igen:) Ikväll, eller om en 50min ska vi fara till henne, kommer att bli mycket kul:) det vet jag=) sedan bär det av mot boden:) Jag är sjuuuukt taggad:)

Idag har jag varit och sett fotboll med Julia åsså var Malin H där också:). Herrarna spelade seriefinal mot Heden och vann med 5-0, så dom vann serien:) Grattis till dom också:) Sen så har jag hunnit bränna lite skivor till ikväll, varit på kvantum med lejon, och sen så for vi förbi Julia också:)
Igår hade vi främmande av Carros familj och Familjen strand. Det var jättelänge sen jag var med carro, och det var jättekul att träffa henne igår:) Vi satt och kollade youtube, och sen så såg vi på Hostel. Hemsk film det där, men det är därför den är rolig att se:)

Just ja, nu kom jag på att jag skulle kolla bussarna till Boden, måste göra det nu, annars komemr jag att glömma det.

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha:)



Grattis älsko:)  

Heelg:)

Nu har jag helg. Imrgon har jag egentligen två lektioner, men ekonomin börjar inte förän nästa vecka, och sen så skulle vi inte ha nån historia imorgon heller så. Det gjorde ju ingenting för mig:P
Idag hade vi fotboll på morgonen, sen fick vi stressa som psyk (som vi kommer att få göra varje torsdag och tisdag däremot efter fotbollen) till nästa lektion som bröajde 20 min senare. Hur kan man vaar så dum att lägga upp scehmat så.Ajaa skitsamma... Sen efetr det hade jag hål i typ 3 timmar, så då åkte jag med jennfier till stan, sen så skulle hon och äta med sin pappa, så då kom lejon in och gick med mig:) Sen hann vi också faar en sväng på donken innan matten:P Det var jätte längesen vi åt där kom vi fram till. Typ en vecka sen.. Sen for vi till matten, och sen så efter den så skjutsade vi in bobba till stan, sen så for vi hem:)

Nu ska jag gå och duka:) Sen så blir det Sushi till middag. Har aldrig ätit det, så vi får se om det blir en hiss eller diss:P Just det. Grattis pappa på födelsedagen:) Och grattis Klangen till din första parkeringsböter:)

Pusss


Min och julles nya pose:D Visst är den fin?:) Och Ja, jag är stolt över
min tandställning:D

Dödsträning

Har precis kommit hem från världens dödsträning. Det är jobbig vecka den här veckan och det märks kan jag ju säga. Igår så skulle det vara mindre jobbig, men det var ändå asjobbigt. Och den idag.... ja, jag vet inte ens vad jag ska säga om dagens träning. Hemsk var det iaf:P

Imorgon har vi ingen träning och det ska bli mycket skönt, så får man vila upp sig:) Sen har vi träning på torsdag, och den vågar jag inte ens tänka på, för vi får vara lediga på fredag och då kan ju inte torsdagsträningen vara lätt iaf.. Ajja, nu ska jag inte tänka mer på det..

Idag hade jag bara en lektion sen så har jag varit och pratat lite med Lena Burén för det är nå cp med mitt schema, och mina kurser, men det komemr nog att lösa sig. Sen, vet ni mer vad jag har gjrot, jag har äntligen varit och skrivit in mig på körskola:) Nästa tisdag börjar teorikursen:) Jag är supertaggad för det här:)

Imorgon har jag bara en lektion och det är idrott. Inte sååå himla jobbigt:P

Nu ska jag äta:D

Puss



Amanda, Jag och Julia innan Onsdagsklubben:)

Sista sommarlovsdagen

Idag är det den absolut sista sommarlovsdagen föralltid. Det känns ganska tragiskt, men det ska bli kul att träffa alla igen:) Vi börjar ju inte förrän 1 så det känns ganska skönt. Ska in till stan en sväng först och lämna ut lite CVn och kanske köpa lite block och sånt. Eller så får blocken vänta till nån annan dag:P Jag var in igen på gymnasiets hemsida för att kolla schemat ännu en gång och räkna hur många ämnen jag har. Till min stora förvåning såg jag att dom har tagit bort Pedagogiskt ledarskap från mitt schema, Så som det ser ut nu så har jag iaf två sovmorgonar. Men jag ska inte hoppas på för mycket, för det har nog bara blivit nå fel...

Idag ringde matilda och väckte mig 20 i 2. Det var nog tur det, för annars hade jag nog legat och sovit än:P Vid 3 iaf så for jag till julia och sen gick vi till hemmakväll och mötte upp matilda åsså köpte vi godis. Sen gick vi tillbaka till julia och såg på sex and the city. Sen kom jag hem vid 8 och åt tacos. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Men det har varit en mycket skön dag=)

Kvällen igår blev kul:) Först var jag julia och mattan hos julia och åt pizza som vi betsällde från diamant, sen gick vi till varvet till mats och hans konpisar. Sen gick vi och badade i havet vid 1 kanske:P. Det var ganska kallt tror jag:P Men det var värt det=) Sen gick vi vidare och sen så var klockan helt plötsligt jätte mycket:P

Nu funderar jag på att gå och sova faktiskt. Har varit jätte trött hela dagen..






     

Ännu en vinst=)

På en vecka har vi hunnit spela tre matcher, och vi har lyckats vinna allehopa:) Jag är stolt över vårat lag just nu:)
Idag spelade vi mot Blåsmark. Dom brukar vi alltid ha problem med, vi kommer som aldrig in i vårat spel riktigt. Det gjorde vi inte idag heller, men vi lyckades ändå vinna med 4-0:) Det var kul=)

Idag var jag och julia på stan ocoh lämnade ut arbetsansökningar. Det gick inte så bra för oss. Antingen skulle vi komma in på måndag, eller så skulle vi ta kontakt med nått annat företag.. Fast vi lyckades ändå lämna tre stycken:) Sen köpte jag också ett par skor som jag la undan igår:) Ett par vita converse som jag är oerhört nöjd med, fast det ärinte mitt konto:P det mår inte så bra just nu:P

Ikväll blir det först mat hos julia med henne och mattan. Lejon svek:P
sen ska vi till varvet:)
Vi hoppas på en rolig kväll:)




Mitt söta liffa:)

Vinst:)

Idag hade vi match mot Sikfors. Hela den här veckan har vi pratat om att vi ska ha bättre inställning på både träningar och matcher. Idag på matchen så hade vi sjukt bra inställning och vi spelade helt jätte bra tyckte jag. Det resulterade i att vi vann med 6-1. Fattar ni, vi gjorde 6 mål:) Det var himla bra av oss:)

Nina sa att vi fick bestämma om vi ville ha träning imorgon eller inte. Vi bestämmde oss för att ha träning och hon sa att vi nog skulle spela fotbollstennis hela träningen, det blir mycket kuligt:)
På tisdag har vi ocskå träning, på onsdag har vi match mot gammelstad, torsdag träning, fredag träning lördag match. Det kommer att bli en tung vecka, men den kommer att bli kul:) hoppas att vi vinner dom här två matcherna också:)

Idag efter matchen så somna jag på en gång när jag kom hem. Sen vaknade jag för att det var mat. PIZZA!!?:) Sen kom jennifer, stina och josse och hämtade mig, då for vi till jennifer och såg film, sen skjutsade vi hem stina, och sen så for vi till donken och handlade mat sen for vi och åkte runt:) Så ser dom flesta kvällarna ut för oss faktiskt:P Men det är kul:D

Nu ska jag sova tror jag:)
Puss

 

Brunhårig igen:D

Äntligen är jag brunhårig igen:) Eller asså man ser fortfarande det röda litegrann under det bruna, men det är mest brunt:) Egentligen vill jag färga brunt en gång till för att verkligen få det BRUNT, men då kommer säkert nått hemskt att hända med mitt hår, och det vill jag ju inte:P Så jag får nöja mig med det här ett tag:)

Idag har jag sett mitt schema. Det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. På måndagar har jag en lektion, resten av dagarna har jag 3 lektioner och det funkar det också:) Efter jul får jag lite sämre schema, då kommer jag att ha tre lektoner varje dag. Men det är ändå bättre än vad jag hade i 2an:)

Nu ska jag gå och packa väskan till träningen:)

 

Här ser ni ju att brunt är mycket finare:P


Snart brunhårig igen:)

Jag längtar till om typ 10 min då jag ska färga tillbaka håret till brunt:) Jag trivdes verkligen inte i rött, och jag har aldrig blivit så mobbad i hela mitt liv som jag blev igår pga av det fula röda håret.. Usch och fy.. Julia var det enda som tyckte det var fint, men egentligen tror jag inte att hon tycker att det var fint, hon sa nog bara så för att vara snäll:P.. Ni som inte har sett mig i rött hår live, går inte miste om nå.. Det var inte värt att se:P  Jag ska ta en före- och efterbild så ska ni få se att jag är mycket mycket finare i brunt:)

Vet ni vad jag har gjort idag:) Jag har först sovit till 2 sen har ajg städat mitt rum hela dagen och bytt sängkläder och varit allmänt duktig:) jag längtar tills jag får gå och:) Det är föressten mitt nya påslakanset jag har bytt till. Det är en stor prinsessa på hela täcket. Så himla fint:) Okej, ofta nån bryr sig egentligen, men jag var bara tvungen attg skriva det...

Nu ska jag färga håret:D



Ovanligt:P

Rödhårig:P

Ja, ni läste rätt. Jag har rött hår. Ser ut som en estet blandat med en tomte i håret:P Jag vet inte ritkgit om jag gillar det. Men jag kanske måste ha det nån dag bara för att pröva. Om jag inte gillar det är det ju bara att färga över till min vanliga hårfärg, brunt:D Det gillar vi. Min mamma böev inte så glad när jag kom till hennes jobb idag och visade det. Hon sa: Vad har du gjort unge?! jag trodde hon skulle börja gråta, men det gjode hon icket:P Men hon sa också att det var värre när hon kom hem och såg att vicke hade rakat av håret. Då kändes det bättre:p Men om jag ska ha kvar det röda måste jag nog färga en gång till, för det är ganska ojämt:P haha.

Igår var jag, josse, julia, jennifer och lejon hos josse i alvik och bastade, åt popcorn, färgade håret och så. Sen i natt så gick vi ut och gick och tog bilder:P Det var kul, men läskigt. Vi såg en mycket farlig man gå fram och tillbaka vid LIKO, med en väska i handen. Vi tänkte först gå ner och titta på han, men vi blev så rädda så vi kutade tillbaka till josse. Då var vi inge rädda nå mer:P

Nu ska ni få se en rödhårig jag:P








RSS 2.0